Hlavní obsah
Lidé a společnost

S kým randila Daniela Brzobohatá před Ondřejem? Ve hře byl Hejlík i Jágr

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jako manželka Ondřeje Brzobohatého už mnohokrát dokázala, že umí svému muži stát po boku i v těch nejtěžších chvílích. Kdo ale o srdce Daniely Brzobohaté usiloval předtím, než dala šanci oblíbenému hudebníkovi?

Článek

Svému manželovi Ondřejovi Brzobohatému stojí Daniela věrně po boku a ke kontroverzním kauzám s bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou se nijak nevyjadřuje. Přitom, kdyby jen trochu chtěla, snadno by měla na každém prstu tucet nápadníků. Ačkoliv o svém soukromí mluví jen velmi nerada, do oka už dříve padla slavným mužům. A byl mezi nimi hokejista i kolega z televize.

Láska mezi kolegy?

Mnozí si ještě možná pamatují, když začínala Daniela v České televizi, kde slavila velké úspěchy. Tehdy se hojně spekulovalo o pletkách s kolegou Jakubem Železným, kterého měla Brzobohatá obdivovat. Často hovořila o tom, že ve svém životě lásku má, akorát jí neukazuje. A někteří se domnívali, že to mohl být právě Jakub.

Jejich vztah ale nikdy veřejně nikdo nepotvrdil, ale v roce 2019 ho nahradila na karlovarském festivalu, kde dělala rychlé rozhovory s hvězdami. Přitom právě přítomnost Železného tam byla tradice asi jako moderátorské duo ve StarDance. Jen chvíli předtím ale poskytl Železný MF Dnes velmi upřímný rozhovor, kde se vyznal z alkoholismu, finančních problémů i psychického domácího nátlaku. Možná, že si tak byli s Danielou jen oporou během jeho nejhoršího období.

Slavný hokejista

Amorem se Daniele Brzobohaté stal málem slavný zpěvák Karel Gott, když se na jeho 80. narozeninách seznámila s Jaromírem Jágrem. Povídáním strávili tolik času, že byli mnozí přesvědčení, že to nemůže být náhoda. Byli oba nezadaní, tak proč to nedat dohromady? Média jejich potenciální vztah milovala.

Tehdy se Jágr rozešel s Veronikou Kopřivovou a říkalo se, že ho to velmi bolí. Navíc se v tu chvíli - jako už tradičně - stal nejžádanější partií široko daleko. Danielu tím však zřejmě dostatečně neohromil, protože Blesku prozradila, že se bavili o práci. Dodala však, že to bylo moc příjemné, ačkoliv jí hokejista nedal telefon. Zda to pak později napravil a viděli se znovu, to už zůstalo viset jen ve vzduchu…

S Hejlíkem to byla jen seznamovačka

Komu však tahle kráska dala před dvanácti lety skutečnou šanci, byl herec a „gastropolicajt“ Lukáš Hejlík. Nejdřív si všichni mysleli, že z toho bude láska jako trám, pak Hejlík tvrdil, že nepřekonali hranici opatrného seznamování. Přitom si padli do noty během finále Muže roku v Náchodě a zdálo se, že je to „to ono“.

Dlouhého trvání to však nemělo, ačkoliv Daniela odjakživa říkala, že chce děti a lásku.

Po rodině zatím jen touží

Ačkoliv se láska s Ondřejem zdá neochvějná, na rodinu zatím nedošlo. Proč dvojice otálí, nikdo neví. Před časem se spekulovalo, zda neuvažují adopci, ale Daniela nikdy neřekla, že to je pro ně to pravé, pouze to jako možnost nezavrhla. Snad jim to bude klapat i nadále a našli své zasloužené štěstí.

Není snad nikdo, kdo by jim lásku nepřál!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz