Hlavní obsah

Láska Noida a Bílé: Po rozvodu si střídali psa, jednou ho musel zpěvákovi dovézt známý taxikář

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia / placená licence

Taková krásná láska to byla. Když si jedna z nejoblíbenějších českých zpěvaček našla svého druhého manžela, zdálo se, že to bude napořád. Ale i tady čekala Lucii Bílou hořká zkušenost, ačkoliv i tady čas zahojil všechny rány.

Článek

Bylo to jen pár měsíců od konce manželství se Stanislavem Penkem, když Lucie Bílá zahořela láskou ke zpěvákovi Václavovi Noidu Bártovi. Potetovaný rocker tehdy zlaté slavici naprosto učaroval, a začala se psát jedna z nejhezčích pohádek, jakou český showbyznys zažil.

Seznámení jako z pohádky

Do sebe se zakoukali v Divadle Ta Fantastika na zkoušce muzikálu Excalibur. Psal se rok 2003. Noid tehdy prý pozval zpěvačku do klubu Kain na koncert své kapely Dolores Clan. Lucie byla v sedmém nebi, vždyť milovala Arakain. O dva měsíce později se spolu objevili na brněnském semifinále Miss České Republiky, kde měla zpěvačka vystoupení. Lásce s mladým muzikantem nedávala příliš šancí, ale jak se tehdy mýlila.

Už od počátku měli společnou domácnost, žili v malém domečku v sousedství zpěvaččiných rodičů. Když se zasnoubili, pořídili si vysněný dům v Otvovicích.

Italská svatba

Vzali se v dubnu 2006 v Miláně, roční výročí pak oslavili na exotických Maledivách. Noid si perfektně rozuměl se zpěvaččiným synem Filipem, všechno se zdálo bezchybné. Bůh ví, kdy se nad jejich vztahem začala tolik vztahovat mračna. Prý byl problém, že se pár nedočkal vytouženého miminka, a ačkoliv si spolu pořídili alespoň rotvajlera Arnolda, na záchranu vztahu to nestačilo.

A tak se dohodli na rozvodu a pětiletá pohádka včetně dvouletého manželství bylo u konce. Chvíli se v médiích šířilo, že navzdory ujištěním o poklidném rozvodu si nemohou přijít na jméno a nechtějí se ani vidět. Psa si totiž střídali a Noida jednou novináři načapali, jak mu ho přivezl taxikář. „Je pravda, že jsme byli s Luckou domluveni, že si psa ten den vyzvednu. Ale nechtěla, abych rušil, když tam měla domluvený večírek s holkama. Dopadlo to tak, že mi ho přivezl do divadla můj známý taxikář,“ řekl.

Noid ale sňatku s Lucií Bílou sotva někdy litoval. Dodnes jsou dobrými přáteli a křivého slova na sebe nikdy neřekli. V muzikálech hraje také po boku své exmanželky a rád říká, že mají dodnes skvělé vztahy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz