Hlavní obsah

Daniela Brzobohatá možná bude brát nohy na ramena. Minulost Ondřeje se opakuje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Už jsme to viděli tolikrát. Nadějný a talentovaný umělec najde lásku svého života, která tlak veřejnosti a jeho minulosti nakonec neustojí. Bude to případ i Daniely Brzobohaté, která až do teď stála v ústraní a mlčela o všem, co se kolem ní dělo?

Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý je ženatý už potřetí. A ve všech případech v rozhovorech říkal, že chce děti a těší se na rodinu. Jenže na to zatím nedošlo, jeho současné manželce Daniele je 45 let a zdá se, že ani v nejbližší době žádná změna nepřijde. Jako by mu snad bylo souzeno, řešit stále to samé dokola.

Dohání ho minulost

Jeho manželka Daniela při něm stála v těch nejtěžších chvílích. Když celá česká veřejnost řešila, že jeho zálibou je drag queen, když na něj jeho exmanželka Taťána Kuchařová tahala nejkontroverznější detaily z jejich manželství. Ale jak dlouho tohle bude Daniela snášet?

V internetových diskuzích se hojně objevují názory, že to dlouho nemůže vydržet. Stále se něco děje a řeší, čas na sebe nemají žádný a ačkoliv do médií krásná Daniela mlčí, zdá se podivné, že by doma vůbec nemluvili o tom, že místo toho, aby řešili jejich nový luxusní byt, užívali si domova a slůvko neztratili nad tím, co se kolem nich děje.

Má to s ním těžké

Pozice Daniely není nijak jednoduchá, ale zřejmě jí pomáhá bývalá práce moderátorky. V ní se naučila být nestranná a hodnotit všechny okolnosti. Možná i proto do teď vydržela nedávat žádná zběsilá vyjádření plná emocí, která se čas od času v médiích od slavných objeví. Ale jak dlouho bude ještě tohle snášet?

Zdá se, že další Ondřejovo manželství se stává bezdětným a místo toho řeší žabomyší války s bývalou manželkou. Jak dlouho tohle ale může současná vydržet? Nebo vezme v tichosti nohy na ramena a začne někde, kde to bude přeci jen o něco klidnější?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz