Hlavní obsah
Lidé a společnost

Daniela Brzobohatá toužila být modelkou. Tatínek ji před lety dokonce přihlásil do Miss

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Je krásná, vysoká a není divu, že si kdysi pomýšlela na kariéru modelky. Nakonec vedly Danielu Brzobohatou kroky do České televize, kde byla dlouhé roky. Přesto se snu o blyštivém molu chvíli držela - podle svých slov asi dva dny.

Článek

Sama o sobě říká, že je smíšek, který je pro každou legraci. V České televizi ale musela zachovat vážnou tvář a dbát na to, aby působila seriózně. Problém jí to nedělalo. Ale z manželky umělce Ondřeje Gregora Brzobohatého moderátorka málem nebyla. Možná, že to byl osud.

Pokřikovali na ni čáro

Má 183 centimetrů a občas se prý hrbí, aby slyšela, co se děje. Nikdy ze své výšky komplex neměla a krásná byla odjakživa. Stejně na ní pokřikovali „čáro“. Udržela si zdravé sebevědomí, jen na jedno si odjakživa stěžuje - je jen málo obchodů, kde si může koupit perfektně padnoucí kalhoty.

Po kariéře modelky dlouho toužila. Prý však nedosahovala kritérií, jaká se od modelek očekávají. „Narážela jsem na výrazně hezčí holky, které do toho byly zapálenější. Na modelku jsem si hrála asi tři týdny v Třebíči,“ svěřila se Daniela v rozhovoru Na kafeečko s Miluškou Bittnerovou.

Zkoušela uspět v Miss

Tatínek ji přihlásil do Miss, ale neuspěla. A trápilo jí to asi dva dny, kdy se stále držela svého snu, že bude chodit po světových molech. Na princeznu si hrála už jako malá a snad měla pocit, že právě Miss jí k tomu přiblíží. Když to nevyšlo, poplakala si a pak usoudila, že to možná není pro ni, protože jí to táhne někam úplně jinam.

V České televizi byla nakonec 16 let. Reportovala ekonomické zprávy v pořadu Ekonomika ČT24, moderovala Interview ČT24 i ranní zpravodajské Studio 6. Od roku 2013 uváděla Události, rok poté začala moderovat na ČT :D Zprávičky. Pak přešla do DVTV. Z té nedávno odešla a práce si ubrala. Teď už moderuje jen občas konference nebo jiné akce a věnuje se domácnosti. Je také jedním z hadačů v pořadu Inkognito.

Osudový muž

V Miss možná neuspěla, ale dnes je Daniela známější než leckteré vítězky. Pomohlo tomu také manželství s umělcem Ondřejem Brzobohatým. Zásnuby oznámili v květnu 2023, brali se v září 2023 u italského jezera Lago Di Garda.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz