Hlavní obsah
Lidé a společnost

Hudební duo Eva a Vašek jsou po rozvodu na nože. Slova o odcizení s dcerou i nové partnerce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Zpráva o konci dua Eva a Vašek jejich fanoušky zaskočila, v médiích však proběhla už v létě. Následoval rozvod, který podle všeho poklidný rozhodně nebude. Zejména Václav Ševčík se rozhodl, že bude upřímný, ostrý a na bývalé ženě nenechá nit suchou.

Článek

Jako by Václav Ševčík náhle přišel o všechno. Rozpad hudebního dua Eva a Vašek se brzy ukázal velmi osobním - došlo k rozvodu slavného páru, a Václav potvrdil, že jeho hudební kariéra tím končí. Eva se rozhodla nadále pokračovat s bratrem Hynkem, a začala si říkat Eva Adams. On pak na začátku září přijal nabídku Roberta Šlachty a přidal se k hnutí Přísaha. Už během září se zapojil do předvolební kampaně, kde bude hnutí podporovat během senátních a krajských voleb.

Vděčí mu za kariéru?

Nejen, že se Ševčíkovi už nechce hledat další cesty, aby sám prorazil v hudebním průmyslu, ale také prozradil webu TN.cz, že takový konec jejich kariéry mu vzal veškerou chuť na další tvorbu.

„Musel jsem tu Evu z konzervatoře předělávat, aby vůbec byla použitelná, a to jak ve studiu, tak naživo. Kdo ji zná od začátku, tak přesně ví, že ona byla po konzervatoři úplně nepoužitelná,“ zmínil mimo jiné. „Ona od začátku říkala, že nikomu nebude vykládat, proč ode mě odchází.“

„Já jsem jí řekl, to seš teda dobrá. Ty lidi na tebe 30 let chodili, platili vstupné a když se zeptají, tak jim neodpovíš, to je slušné chování?“ uvedl, že jejich vztahy teď zřejmě nejsou úplně ideální. A to se zdálo, že se rozvedou poklidně a žádných sporů mezi sebou nemají. Pak ale Vašek přiznal, že to nemůže rozdýchat a skončil bez rodiny i kariéry.

Dcera nesmí zpívat

Trápí ho také, že jejich společná dcera Eva se vyhýbá hudbě. „Na mé dceři se hrubě podepsala babička a v podstatě i maminka, kdy jsme se několikrát chytli,“ popsal hudebník.

Měly jí podle Ševčíka říkat, ať nezpívá, že je falešná. Tím si dívka už v mládí vytvořila blok a dnes ji to do hudebního průmyslu netáhne. V dětství podle slov tatínka hudbu milovala zpívala pořád. Jeho slova okomentovala i manažerka Evy Ševčíkové, která prozradila, že si mladinká Eva zpívá ráda, ve svém životě se však věnuje jiné profesi.

Dnes již dospělá žena žije v Americe a s otcem měla vždy dobrý vztah. Ševčík ale v rozhovorech řekl, že po rozvodu s její maminkou je mezi ním a dcerou odcizení, zároveň už nikdy do Ameriky cestovat nechce, protože tam skončilo jeho manželství.

Eva dostala podle jeho slov během rozvodu vše, co generuje peníze - například dům na Floridě i aparaturu. Nechtěl utrácet za právníky, a tak si to vyřešili sami.

Foto: Nextfoto / placená licence

Ševčíkovi na oslavě narozenin Jiřího Krampola v roce 2018

Jaká bude příští partnerka?

Ačkoliv se zdá, že Vašek zanevřel na hudbu, na lásku nikoliv. A už přesně ví, jak bude jeho budoucí žena vypadat. Chce někoho, kdo bude mít velký smysl pro legraci a doma se bude hodně smát.

Když už ale nějaká nová žena bude, pečlivě zváží, zda s tím vůbec vyjde na veřejnost. Bojí se, že se na ní zaměří bulvár a nový vztah mu zadupe do země. A tak se zařekl, že až tu novou lásku potká, bude se ji snažit ze všech sil chránit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz