Hlavní obsah

Padla první klapka pokračování ZOO. Objeví se Haďák, advokátka Markéta i nové tváře

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Diváci se mohou radovat, seriál ZOO se vrací. Už padla první klapka a oblíbení herci začali znovu natáčet. Jak často se bude vysílat, zatím není jasné. Nebude chybět Michaela Pecháčková, Michaela Petřeková, Šimon Bilina, Jitka Sedaláčková a další.

Článek

Nebude chybět například ani Jana Bernášková jako Julie, která velmi pravděpodobně bude řešit partnerské problémy. S o mnoho let mladším mužem jí čeká diskuze například o tom, že už nechce mít další děti. Nebo, že by snad nakonec postava ošetřovatelky žiraf změnila názor?

Bez hlavní hvězdy

Jisté je, že se neobjeví Eva Burešová, která v posledním díle řekla sladké ano svému Filipovi. Zda bude pokračovat příběh dvojčat s Markem a Vojtou, se také neví. Na první klapce však nechyběla Denisa Nesvačilová s Markem Němcem, kteří měli ve svém vztahu překvapivý vývoj. Nejdřív se nenáviděli a chtěli se jako podnikatelé zničit, když šlo do tuhého, tak si pomohli a vznikla z toho láska. Nakonec postavu Dominiky vzala na milost i hospodyňka Ilonka, která jí od začátku moc nefandila.

Diváci se mohou těšit na příběh Sid a Adama, kteří budou řešit nejen rodinné problémy, ale také svatbu. Podle mnoha komentářích na sociálních sítích diváky mrzelo, že právě tenhle pár se svatby nedočkal a byl se svojí dějovou linkou odsunutý na druhou kolej. V pokračování by se však mohli stát takřka hlavními postavami.

Foto: Nextfoto / placená licence

Šimon Bilina nebude chybět

Kdo bude ředitelem ZOO? Haďák!

Zdá se, že nebude chybět ani mnoho nových tváří. Na první klapce se ukázala například Amelie Pokorná Zedníčková, kterou si mohou diváci pamatovat jako Anežku ze Specialistů, Marie Rezlerová, Tereza Rychlá Krippnerová nebo Rosalie Malinská. Dále například Michal Novotný, Sabina Laurinová, Jitka Sedláčková nebo Ivan Vodochodský.

Diváky čekají nové ateliéry i některá známá místa. Ředitelem ZOO by v novém pokračování měl být pravděpodobně Adam, na kterého bude Sid opravdu pyšná. Sama však bude mít dost starostí s tím, aby obstála v nové mateřské roli. Zda i nadále bude její život z velké části řídit babička, na to si musí někteří počkat. Tereza Kostková však nedávno na svém Instagramu ukázala, že byla Jana Švandová na natáčení Jedné rodiny, a je tak možné, že dala konkurenčnímu seriálu přednost.

Foto: Nextfoto / placená licence

Seriál ZOO nekončí

Lásky mladých lidí táhnou

Seriál ZOO se vysílá od ledna 2022 a za tu dobu si získal mnoho fanoušků. Svým úspěchem navázal na předchozí Slunečnou, která se nesla v podobném duchu - krásné počasí, barevné ateliéry a vztahové peripetie mladých lidí. To byl ostatně už dříve důvod, proč měla Slunečná takový úspěch. Podle hlavních hrdinů Evy Burešové a Marka Lambory tady do té chvíle podobný seriál chyběl.

Produkce pak ponechala ZOO v podobném duchu a zdá se, že se vyplatilo. Když oznámili konec, diváci byli smutní. Už pár dní zpět dramaturgyně Lenka Hornová avizovala, že by byla pro Primu škoda seriál nechat padnout. „Se ZOO se určitě ještě setkáme. Nebudu říkat, že ne. Na to je to příliš oblíbený seriál, abychom ho zavřeli,“ řekla pro Super.cz.

Logiku to dává i vzhledem k minulým zkušenostem. Když Prima přišla s něčím novým, takovým fenoménem se to nestalo. Pro příklad lze uvést Elišku a Damián, která se dočkala tvrdé kritiky, Banáni nebo Vytoč mého agenta. Naopak s minisérií Sedm schodů k moci slavila úspěch - dlouhodobě jsou pro ně však rodinné seriály prioritou.

Zdroj: autorský článek, FTV Prima, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz