Hlavní obsah

Eva Burešová chce dalšího potomka. Má na to ale poslední čtyři roky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Herečka Eva Burešová se nikdy netajila tím, že touží po velké rodině, kterou vybuduje po boku milovaného muže. Toho už má, s kuchařem Přemkem Forejtem je po letech útrap konečně šťastná. Zdá se, další společný potomek na sebe nenechá dlouho čekat.

Článek

Před nedávnem herečka Eva Burešová prohlásila, že si dává od seriálů pauzu a chtěla by se věnovat rodině. Mnozí se tak začali přirozeně ptát, zda by si přeci jen s Přemkem nepřáli ještě jedno děťátko. Hradbu mlčení teď prolomila sama Burešová, která si dala jasné ultimátum.

O porod po pětatřicítce herečka nezatoužila

„Ještě jedno dítě bych chtěla. Ale teď ne – a rodit po pětatřiceti mi přijde pozdě,“ prozradila v rozhovoru pro idnes.cz. S Přemkem Forejtem má syna Tristana Williama, s hudebníkem Michaelem Krásným syna Nathaniela Adama. Také Forejt už jedno dítě z předchozího vztahu má, dcerku Stellu.

Není to tak dávno, co si společnými silami pořídili krásný a rozlehlý dům na Benešovsku, který má dokonce zahradu se soukromým jezírkem. Místo na vyžití pro dalšího potomka tak rozhodně nepostrádají.

Pauzu si nakonec nedala

Zvěsti o dalším miminku se začaly šířit poté, co Eva Burešová prozradila, že si chce dát od televize na nějaký čas pauzu a věnovat se rodině. Ani jednou si totiž nedopřála delší mateřskou dovolenou, ačkoliv po tom vždy toužila. S Krásným se rozešli krátce po narození syna a Burešová se tak musela otáčet, Forejtovi zase dle svých slov dostatečně nevěřila na to, aby se spolehla jen na něj. Stále měla v sobě hořkou zkušenost z minulosti.

Nakonec si ale pauzu nedala, ačkoliv ze ZOO utekla. Natočila díly dopředu a od dubna už na plac nemusela. Natáčí pořad Možné je všechno, zkouší nový muzikál, porotcuje v nové řadě Česko Slovensko má talent. A to si ještě nesplnila sen o malém krámku u sebe doma, kde by vykládala příchozím karty a prodávala drahé kameny. Je evidentní, že tahle žena se zkrátka nezastaví a další potomek do party? To už jí nemůže rozházet!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz