Hlavní obsah

Osudoví muži Evy Perkausové: Okouzlil ji miliardář, švagr i zahraniční podnikatel

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Ve svých letech má za sebou moderátorka Eva Hecko Perkausová úctyhodnou kariéru - dostat se za pultík hlavních zpráv po boku olympijského vítěze se nepovede každému. Kteří muži jí při budování jména i dospívání v krásnou ženu stáli po boku?

Článek

Mužů prošlo jejím životem hned několik, to pravé štěstí však našla u podnikatele Ivana Hecka, kterého si vzala v lednu 2022 na exotickém ostrově Mauricius. Dnes spolu vychovávají dva syny - Killiana a Ariana, Ivan má navíc jednoho z předchozího vztahu.

Eva má syny krátce po sobě, stíhá do toho pracovní povinnosti - a navíc vypadá vždy dokonale upraveně. Za to ji fanynky rády obdivují. A nejen ony!

Zrazený Antonín Charouz

V dobách, kdy se ve veřejném prostoru vůbec začalo proslýchat o Evě Perkausové, se v její spojitosti často objevovalo jméno bývalého automobilového závodníka Antonína Charouze. S pravdou šel ven až on sám, a to poté, co jejich vztah ztroskotal kvůli nevěře. „Jsem rád, že jsem jí pomohl k raketové kariéře, po níž toužila,“ nechal se pak slyšet s dovětkem, že tím jeho role končí a Evička se teď o sebe musí postarat sama.

A pravděpodobně nijak nepřeháněl. Právě on jí měl umetat cestičku do televize Prima, kde dnes patří mezi hlavní hvězdy a moderuje večerní zprávy. To Eva odjakživa popírá a říká, že jí televize Prima oslovila sama. Jejich vztah skončil po provalení nevěry s jesenickým podnikatelem Karlem Kubou, což byl bývalý manžel její sestry. Vše prasklo, když za ni přijel zaplatit útratu do autoservisu.

Rozepře se sestrou Monikou

S nevlastní sestrou Monikou se Eva dodnes nebaví, a důvodem má být právě románek s Kubou. On sám se prý tehdy s manželkou rozváděl, ale pletky s mladším sestrou mu Monika neodpustila ani tak. A to navzdory tomu, že prý Perkausová za rozpadem jejich manželství nebyla. Jak to doopravdy bylo, to dnes vědí jen zasvěcení. Lásku u něj však nakonec nenašla.

Vztahy se sestrou se ale už nikdy neobnovily. Jeden čas se navíc dámy obviňovaly navzájem stále z něčeho - jedním z posledních nařčení tehdy bylo, že ještě před Karlem Kubou měla Perkausová zálusk na sestřina syna, tedy svého synovce. „Když jsme se potkaly v Pařížské, řekla jsem jí, že kdybych chtěla, tak se vrátí ke mně,“ popsala před pár lety Kubová svá slova. Štěstí však sestra u bývalého švagra nenašla a žádný boj krvelačných sokyň se také nekonal.

Divoké období krásné moderátorky

V dalších letech si prožila Eva nějaké románky, milostná vzplanutí i lásky. Hodně se mluvilo o vztahu s režisérem Adrianem Stojkovem v roce 2016, ačkoliv trval jen několik měsíců. Povídalo se, že jim to neklape, protože to byl velký žárlivec.

Po velké zamilovanosti přišlo rozčarování a Stojkov se měl tehdy vrátit do náručí partnerky, kterou kvůli Perkausové opustil. Tou měla být tehdejší redaktorka Zuzana Brzáková, o které Eva ještě před románkem se Stojkovem tvrdila, že jí práci na Primě nabídla ona, a nikoliv, že jí tam dotlačil Charouz, jak zlí jazykové tvrdili. Propletené to bylo řádně!

Zničené partnerské vztahy

Jeden čas byla Eva Perkausová spojována také s fotbalistou Václavem Kadlecem, se kterým se znala už od puberty. Novináři je tehdy vyfotili bok po boku a označili ho za novou lásku vnadné moderátorky. Nikdo příliš nepochyboval, že by to mělo být jinak. Jenže proti tomu se Eva ostře bránila.

Odmítala, že by mezi nimi něco bylo a stěžovala si, že jim takové články zničili partnerské vztahy, které v té době oba měli. Ačkoliv lásku nikdy nepřiznali, společně se objevovali velmi dlouho.

I na hokejistu došlo

Do hledáčku vnadné moderátorky padnul také hokejista Jiří Říha , se kterým si na veřejnosti užívala nejedné vášnivé líbačky. Vypadali jako zamilované hrdličky, ale co se dělo za zavřenými dveřmi, to vědí jen oni dva. Tehdy si Říha umístil na internet fotku, kde měl rozškrábaná záda a smál se, že dostal za uši.

Ačkoliv se však jejich vztah zdál divoký a plný vášně, brzy bylo všemu konec a po Říhovi se, alespoň co se krásné Evy týče, slehla zem.

Dva nepotvrzení fešáci

V roce 2016 to u krásné blondýnky údajně zajiskřilo s moderátorem TopStaru Tomášem Krausem, který si blízkost Perkausové náležitě užíval. Na veřejnosti jí něžně hladil pozadí, neodešel od ní ani na krok a bylo vidět, že se jim vzájemné sympatie skrývají jen velmi těžko. Působili snad jako siamská dvojčata.

„Nebudu nic vyvracet,“ řekla tehdy tajemně Eva. Jenže Kraus tak docela nezapadal do portfolia milenců, na které byla Perakusová zvyklá, a tak byl jejich lásce brzy konec. Jako partneři se světu oficiálně nikdy nepředstavili, ale dodnes jsou dobrými přáteli. Jen vedle sebe Eva přeci jen potřebovala zřejmě někoho dominantnějšího.

S kolegou Petrem Vágnerem si v roce 2016 užívala Eva Perkausová na golfu a zdálo se, že k sobě mají přeci jen o něco blíže. „Eva je skvělá, padli jsme si do noty,“ rozplýval se tehdy Vágner. Ačkoliv spolu moderovali Top Star magazín, na oficiální vztah nikdy nestalo. A tak možná zůstalo jen u pár sympatií. Za pár měsíců už totiž spočinula v náručí svého budoucího manžela.

Osudová láska

Když se dával podnikatel ve stavebnictví Ivan Hecko, pocházející z Ukrajiny, dohromady se slavnou moderátorkou, prý nevěděl, že je známá. Média ho totiž nezajímala. Přesto si zahraniční podnikatel získal celé její srdce.

Žhavá randíčka však přerostla ve velkou lásku a snad už tehdy i Eva věděla, že právě tohle je pro ni ten pravý muž a její budoucí manžel. Z divošky se stala žena, která zatoužila po rodině a prohlašovala, že je tradičního založení a vidí v sobě hospodyňku. Hecka tím oslnila a už jí nikdy do náručí jiného nepustil.

Podle ní si pevný vztah lidé vybudují především vzájemnou stoprocentní důvěrou, a tak od chvíle, kdy se tihle dva dali dohromady, spekulace o Eviných milencích a nápadnících ustaly. Svatbu měli v lednu 2022 na Mauriciu a prstýnky vybíral ženich. Dnes spolu vychovávají syna Killiana a Ariana. A tím rozhodně nekončí - nedávno se Perkausová nechala slyšet, že bude rodit do chvíle, dokud na svět nevykoukne holčička.

Zdroj: Šíp, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Petr Vágner
Tomáš Kraus

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz