Hlavní obsah
Lidé a společnost

První rvačka Dopity to nebyla. Kvůli Agátě už skončil jednou v podmínce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Ostrá rvačka Miroslava Dopity a Jaromíra Soukupa bude ještě dlouho rezonovat veřejným prostorem. Velmi pravděpodobné je, že vznikla kvůli Agátě Hanychové. A není to poprvé, co Dopita ostře zakročil.

Článek

V pondělí se u domu Agáty Hanychové na Suchdole popral její současný manžel Miroslav Dopita s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem. Ty znalejší rodinných vztahů na Praze 6 zřejmě napadlo, že k tomu někdy může dojít. Co však mnohé překvapilo, byla intenzita toho útoku.

Odplata pro Dopitu

Zatímco Dopita už druhý den dával rozhovory do bulváru a říkal, že ho pan Soukup kousnul, načež ukázal drobné zranění na ruce a neviditelné na rtu, Jaromír Soukup se ve středu dostal z nemocnice „rozbitý jak vrata od stodoly“. Není pochyb, kdo měl v tomhle souboji převahu.

Aby mu to současná partnerka Jaromíra Soukupa, milovnice plastických úprav, Eva Feuereislová, vrátila, zveřejnila na svém placeném kanále informaci, že měl být Dopita odsouzený za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a dostal za to podmínku.

Vzpomínka na festival

Dopita však nechrání svou lásku poprvé. Už v roce 2012 se popral na festivalu v Karlových Varech. V noci je tam jeden fotograf vyfotil opilé a byla z toho taková mela, že skončil Dopita na noc v policejní cele.

Tehdy měl fotografovi rozbít fotoaparát, vysloužil si za to podmínku a Agáta, která během incidentu rozkousala paměťovou kartu, dostala na festival v Karlových Varech na dlouhá léta absolutní zákaz. Od té doby tam nejezdí a říká, že tam nemá co dělat, protože není herečka.

Bude to mít dohru?

Jisté je, že incident nebude mít příjemnou dohru. Už dnes si pan Soukup přijel pro dceru Rozárku s policií, ale Agáta Hanychová mu neotevřela. K incidentu se nevyjadřuje, pouze svým sledujícím na Instagramu poděkovala za podporu.

Policie případ nadále projednává, dotknout by se mohl i rozdělení péče o jejich dceru Rozárku. To jsou však prozatím jen spekulace. Odpovědi na ně budou mít příslušné orgány.

Zdroj: super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz