Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dávná láska Vojtěcha Kotka a Bereniky Kohoutové: Byli zamilovaní až po uši, ale přebral mu ji kolega

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

V roce 2009 zazářila tehdy začínající herečka Berenika Kohoutová v televizní sérii Soukromé pasti, kde si získala pozornost velké části mužské populace. Uspěl však nakonec jediný nápadník. Tím byl tehdy opěvovaný Vojtěch Kotek, idol mladé generace.

Článek

Berenika Kohoutová, dcera spisovatelky Ireny Obermannanové, si tehdy zahrála v epizodě Tatínkova holčička spolu s Vandou Hybnerovou a Miroslavem Etzlerem. Navzdory těžkému tématu o sexuálním obtěžování nezletilé otčímem si získala vycházející hvězda okamžitě pozornost široké veřejnosti, a právě snad v tento moment se začala stávat slavnou.

Přes noc se stala hvězdou

Díl dosáhl rekordní sledovanosti a muži se začali Kohoutové dvořit. Jen jeden mezi nimi však uspěl - a byl to právě Vojtěch Kotek! Ten byl tehdy z Kohoutové natolik unešený, že s ní přijel na karlovarský filmový festival jen po pár týdnů vztahu, věnoval jí horoucí polibky, plazil se po ní před zraky všech fotografů a nebál se dát najevo, že právě tahle krásná žena je jeho vyvolenou.

Ani jeden z nich nechtěl toho druhého pustit ze své náručí. A není pochyb, že se k sobě krásně hodili, tak možná ostatní předpokládali, že to bude pro Kotka ta pravá, se kterou se usadí. Jenže to bylo tehdy dost bláhové a navzdory tomu, jak láskyplně se k sobě chovali, a jak zamilovaní byli - láska skončila.

Zase ten Hádek…

Jenže jak už Vojtěch Kotek dříve zažil u partnerky Terezy Ramby, i tady mu Bereniku přebral Kryštof Hádek. Dlouhého trvání to ale nemělo a dnes už jsou už všichni dávno s někým jiným.

Vojtěch našel lásku u krásné Radany, kterou si vzal a mají spolu syna Huberta. Berenika si vzala Kryštofa Kubína, se kterým má dceru Lolu a brzy přivede na svět dalšího jejich potomka. Kryštof Hádek už má také ženu a děti, ale své soukromí tají tak pečlivě, že ho dlouho všichni považovali za osamělého poustevníka. Ostatně, to má s bratrem Matějem společné - jen málo se ví, kdo jim doma udržuje teplo rodinného krbu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz