Hlavní obsah

Tomicovou první manžel opustil kvůli chlapovi. Přála mu štěstí a dodnes jsou si blízcí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová má za sebou krušné chvíle. Herec Ondřej Nový ji opustil kvůli mladší ženě, nebyl to však první rozvod, který musela ustát. Co stálo za tím prvním? Manžel se přiznal, že dává přednost mužům.

Článek

V době dospívání chtěla Pavla Tomicová pracovat s loutkami, vydala se ale studovat pedagogickou střední školu. Dokonce rok pracovala v mateřské školce a kladný vztah k dětem jí zůstal. Později lásku k dětem využila i během natáčení, kde se s nimi perfektně rozuměla. Herectví jí ale lákalo přeci jen více.

Pamatujete na Snowboarďáky?

Možná film Snowboarďáci, možná nekonečný seriál Ulice. Herečka Pavla Tomicová se však vryla divákům do srdce. Vdala se a doufala, že je to láska na věky věků. Měli spolu syna Adama a uběhlo deset let. Pak přišel šok.

Manžel utekl za jiným mužem. Tomicová se s faktem, že je homosexuál musela vyrovnat, roky bok po boku jí to ani nenapadlo. A i když přišly náznaky, ignorovala je. Nechtěla vidět nic, co by jen naznačovalo konec jejich manželství. „Dozvěděla jsem se, že jsem žila s fajn kamarádkou. Manžel byl homosexuál, sám se s tímto faktem těžko srovnával, a mým problémem zase bylo, že jsem vyrůstala v příliš nádherném rodinném prostředí, a tudíž jsem si neuměla představit, že bych svému synovi nepřipravila totéž. A tak naše nešťastné manželství trvalo deset let,“ řekla.

Žila jsem v nepravdě, lamentovala potom

Nejvíce se herečka trápila tím, že žila tak dlouho v nepravdě, nic nepoznala. Bývalý muž jí stále opakoval, jak moc jí má rád jako člověka. A dodal: „Víš, homosexuálové si vždy vybírají ty nejlepší baby, protože nejsou zaslepení láskou.“

Nejkrásnější na prvním manželství byla pro Tomicovou tchyně. S tou byla vždy skvělá kamarádka a vztah s manželovými rodiči se nezměnil ani po rozvodu. S tatínkem se Adam pak nějaký čas neviděl, potřeboval se srovnat sám se sebou. Pak odjel do Ameriky, kde se našel. A našel tam i lásku.

Pavla se pak dala dohromady s hercem Ondřejem Malým, kterého si vzala. Jejich manželství ale nevydrželo. Zamiloval se do kolegyně Kristýny Kociánové, se kterou má dcera Jakuba. Podle několika zdrojů by jejich manželství mělo být již rozvedeno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Pavla Tomicová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz