Hlavní obsah
Lidé a společnost

Manželství Benešové a Matonohy se rozpadá, psalo se. Nesmysly vyvrátili společným pořadem v televizi

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

O manželství herečky Lucie Benešové a Tomáše Matonohy se v poslední době často psalo, že se má rozpadat. Nový pořad My, chalupáři, který dělají společně, ale svědčí o pravém opaku. Už v prvním díle na ní mohl manžel oči nechat.

Článek

Svědčila tomu série podivných vyjádření Lucie Benešové, která nedávno úspěšně zrekonstruovala roubenku v Jizerských horách - a dala jí název Beneška.

Doma nepomůže

Několikrát promluvila o tom, že rekonstrukce jsou především její doménou a manžel Tomáš Matonoha se raději natáhne na pohovku a odpočívá. Žádný velký kutil to zkrátka není, přednost dává motorce, na které učí i jejich společného synka Štěpána. Není divu, že se to herečce moc nepozdává.

„Chalupaření je moje velké hobby. Chalupářkou jsem už 30 let, mám to hrozně ráda a miluji všechno, co k tomu patří, včetně kutilství,“ prozradila CNN Prima NEWS. Optimismus jí však neopouští a navzdory mnoha článkům, které informovaly o jejich manželské krizi, herečka nikdy špatné slovo na manžela neřekla.

„My máme plno věcí, buď máme krizi, nebo máme naopak líbánky. Nám se to hrozně mění podle toho, co se píše, takže jestli máme momentálně krizi, tak to je blbý, ale jinak krizi samozřejmě nemáme,“ smála se.

Pořad My, chalupáři pod jejich taktovkou

O rozpadu manželství herečky známé ze seriálu Co ste hasiči a moderátora se přitom šušká už dlouho, až donedávna byl však jejich vztah považován za bezproblémový. Když ale Benešová slavila padesátiny, ukázala fotografie se všemi kamarádkami, včetně své nejlepší přítelkyně Adély Gondíkové - a Matonoha nikde. Zdálo se přitom zvláštní, že by jí k tak krásným kulatinám vůbec nic nepořídil a herečka by se s tím na sociálních sítích nepochlubila. Obvykle toho sdílí ze svého života vcelku dost.

Všem nakonec ale vytřeli zrak, když se objevili bok po boku v pořadu My, chalupáři. V něm Lucie Benešová navštěvuje známé osobnosti a jde omrknout jejich „víkendová sídla“. A nechybí u toho ani její manžel Tomáš Matonoha, ktreý na ni už v prvním díle mohl oči nechat. Jak příznačné, když se právě kvůli roubence Beneška měly u nich objevit první problémy. I kdyby však Benešové Matonoha s rekonstrukcemi opravdu nijak nepomáhal, zdá se, že jí to neodradí. Není to totiž tak dávno, co se nechala slyšet, že už má zase plnou hlavu plánů a myslí si na statek.

„Chlapi mají své nálady, jsou někdy na zabití, ale je dobré nezapomínat na pozitiva, která nám do života přinášejí. Navíc rozvést se umí každý, ale zůstat v manželství a čelit problémům, to už je vyšší dívčí,“ řekla už před čtyřmi lety a zdá se, že se toho pořád drží.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz