Hlavní obsah
Lidé a společnost

Eva Feuereislová utnula spekulace o falešném vztahu se Soukupem a přiznala dávný poměr s Dopitou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Eva Feuereislová a Jaromír Soukup jsou některým jako pár trnem v oku, Plastic Queen ale na nedávné akci ukázala fotografii, kde tvoří zamilovaný pár. A to není všechno. V podcastu přiznala, že měla pletky s Dopitou v době, kdy byla Agáta těhotná.

Článek

Když dorazila Eva Feuereislová na halloweenský mejdan jedné z pražských restaurací, ráda zapózovala fotografům. V ruce držela telefon, který byl zapnutý a všem ukázal, že na úvodní fotografii věnuje Evě někdejší mediální magnát Jaromír Soukup zamilovaný polibek. Tím utnula spekulace všech, kteří by si snad mohli pomyslet, že jejich vztah není pravý a je jen nástrojem, jak rozčílit Agátu Hanychovou.

Olej do ohně

Jenže slova, která nedávno Eva prozradila ve svém podcastu, se Agátě zřejmě dobře neposlouchala. Feuereislová měla mít poměr s Miroslavem Dopitou v době, kdy byla Agáta těhotná se synem Kryšpínem. Otěhotněla v roce 2010, požehnaný stav pak přiznala v únoru 2011, kdy byla ve třetím měsíci. Tohle vztahy v tomhle trojúhelníku rozhodně neuklidní.

Foto: Nextfoto / placená licence

Eva Feuereislová ukázala zamilovanou fotografii

Spory neberou konce

Spojení Jaromíra Soukupa a Evy Feuereislové bylo od začátku pro některé kontroverzní. Eva je totiž velkou nepřítelkyní Agáty Hanychové a ani jedna nemá pro tu druhou dobrého slova. Před časem jí měla Agáta dokonce nazvat „tranďákem“, kvůli čemuž Feuereislová zvažuje podat na modelku žalobu. Narážela tak na četné plastické úpravy, které Feuereislová podstoupila.

Navíc to není tak dávno, co Eva na Instagramu ukázala konverzace s Dopitou, který k ní měl velmi blízko. A nejen to. „Já jsem ta, se kterou spal, když Agáta čekala Kryšpína,“ citoval Expres.cz tajemství, které prozradila Eva ve svém podcastu.„Tvrdil mi, že se s ní rozešel a nechce s ní být, že mu to nevyhovuje a že to chce ukončit. Bylo to v roce 2011, bydlela jsem na Proseku v bytě 2kk se spolubydlící. Míra měl tenkrát bavoráka tmavošedého a přijel k nám do ulice,“ řekla. Dodala, že ještě nedávno byli s Dopitou v kontaktu a zprávy měly být velmi peprné.

„Takže mi ko*y už neukážeš?“ bylo v jedné z nich. Sama Agáta ví, že Dopita není jeden z nejvěrnějších, což ostatně ve svém podcastu několikrát zmínila.

Dojde na další soud?

Celá věc by však mohla mít pro některé aktéry nepříjemnou dohru. Agáta si nedávno do svého podcastu pozvala právníka, se kterým se radila, jak zrušit střídavou péči. Je tak dost možné, že to samé zvažuje i u roční dcery Rozárky, kterou má se Soukupem. „Nakonec jsme měli dohodu, protože já jsem to nezvládla. Když teď vím, že to bylo předčasné a moje dítě to nezvládá dobře, mohu se obrátit na soud, že bych chtěla tu dohodu změnit? zajímalo ji.

Rozárka si podle Expresu padla s Feuereislovou do noty a nějaký čas spolu už strávily. I to má být Hanychové trnem v oku. S jistotou lze říct, že vztahy Hanychové a Soukupa jsou na bodu mrazu.

Jejich lásku přitom potvrdili v červnu 2022, v září 20022 přiznala těhotenství. V dubnu 2023 se jim narodila dcera, v září 2023 oznámili rozchod. Na konci prosince 2023 si pak Agáta vzala otce svého prvního syna Mirka Dopitu. Dva poslední roky se tak dají u Soukupa s Agátou rozhodně označit za velmi turbulentní. A ani teď není kvůli sporům o péči o dceru větší klid.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz