Hlavní obsah
Umění a zábava

Finálový díl pořadu Možné je všechno ukázal, že bez Pavla Zedníčka show možná není

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Velké překvapení si pro diváky připravili tvůrci pořadu Možné je všechno, kteří finálový díl uvedli bez moderátora Pavla Zedníčka. Štafetu převzali sami soutěžící, kteří se snažili ze všech sil.

Článek

V předchozích devíti dílech se zdálo, že Pavel Zedníček partě rozpustilých herců, připravených udělat si legraci takřka ze všeho, pouze sekunduje. Občas jim vysvětlil pravidla, zasmál se, pochválil nebo je usměrnil. Ale finálový díl ukázal, že v tomhle konceptu je nepostradatelný.

Zedníček tam chyběl

Najednou se hra zdála tak trochu zmatená, nebyl tam nikdo, kdo by je hlídal. Připomínalo to partu spolužáků, kterým paní učitelka řekla, že si potřebuje odběhnout - ať jsou hodní. Snažili se z plných sil, ale chyběl tam element autority, který z vtipné show plné nahodilé zábavy dělá velmi zdařilý pořad, který si divák při sobotě rád pustí.

Proč se musel Zedníček vzdát moderování desátého dílu pořadu, není jasné. Ondřej Sokol na začátku vtipkoval, že se zúčastnil pořadu Love Island a dorazil jako bombshell. A jakkoliv je to možné, je to zřejmě velmi nepravděpodobné. Asi ho zaměstnaly jiné neodkladné pracovní povinnosti.

Foto: se souhlasem TV Nova

Desátý díl pořadu Možné je všechno

Bude druhá řada?

Nabízí se také otázka, zda uvede Nova i druhou řadu pořadu Možné je všechno. Po dlouhé době se zdálo, že se produkce vrátila ke konceptu, který byl na přelomu nového tisíciletí divákům dobře známý - Nova byla mistrem v zábavných show, uvedla Zlatou mříž, Go-Go show, Tele Tele a mnoho dalších.

Snad se rozhodne i pro další řady! Pořad měl totiž podle některých zdrojů rekordní sledovanost, čemu nepochybně pomohl také výběr hlavní party, která se během dílů částečně měnila - herec Jakub Štáfek, moderátor Ondřej Sokol, herečka Eva Burešová, herečka Petra Nesvačilová, herec Martin Pechlát, herečka Hana Vagnerová, herečka Patricie Pagáčová a mnoho dalších.

To se ukázalo jako sázka na jistotu, a to zejména u mladé generace. A tu přitom není vůbec jednoduché ke klasické televizní obrazovce přitáhnout. Pokud však budou další díly, snad nezapomenou na Čmaňu!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz