Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herec Ivan Vodochodský: Ženil se na zkoušku, vyšlo to omylem. Syn šel v dospělosti na testy DNA

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Krásnou manželku Dagmar by mohl herci Ivanu Vodochodskému kdekdo závidět. O to větší překvapení je, že jejich letitému soužití předcházela svatba po krátké známosti - a původně jen na rok.

Článek

V říjnu bude herec Ivan Vodochodský, známý starosta ze seriálu ZOO, s manželkou Dagmar už 35 let. Oslaví tak korálovou svatbu. Seznámili se v divadle v Hradci Králové, tehdy se jmenovalo Divadlo Vítězného února. Kdo by tušil, že to bude láska na celý život.

Uděláme konkurz, poradil mu kamarád

To bylo tak, jeho kamarád Jirka Ouřada zvaný Něha dělal konkurz na tanečnice do představení Fantom operety. A říkal, ať přivede Ivan Vodochodský nějaké ty svoje kamarádky. Která prý neprojde, s tou půjdou na večírek. „Udělal se tedy konkurz a Dáša jím neprošla, tak jsme šli na večírek a bylo to,“ vzpomínal po letech.

Brali se v pátek třináctého, v říjnu roku 1989. Na rok na zkoušku prý, protože předtím spolu moc nechodili ani se tolik neznali. Jenže za půl roku od chvíle, co se dali dohromady, byla paní Dáša těhotná. Domluvili se, že se brát nebudou, ale Vodochodský bude na dítě platit. Jenže jejich přátelé najednou přišli s tím, že ještě nebyla divadelní svatba a že se jim na to složí. Dokonce jim jeden z blízkých přátel nabídnul, že jim dá pět tisíc, když do toho půjdou. Tehdy to bylo spoustu peněz, a tak si řekli, že proč ne. A je z toho láska na celý život - vlastně tak trochu omylem.

Syn koupil testy DNA

Herec Ivan Vodochodský má obě děti talentované a úspěšné. Terezu můžete vídat jako Mirku v seriálu ZOO, Vojtěcha pak v seriálu Specialisté, Zlatá labuť nebo Dobré zprávy. Právě on byl přitom často terčem „posměšků“, že svému otci není vůbec podobný. A tak mu jednou koupil k narozeninám testy DNA!

Dnes už se tomu ale může Vojta jen smát. „Jako že nejsem jeho? To ne. Vím o věcech, které mám vyloženě po něm. A k šedesátinám jsme mu s rodinou dali testy DNA, kde jsme definitivně stvrdili, že jsme jeho. On nám totiž vždycky vyhrožoval, že nám je dá k Vánocům a vydědí nás!“ smál se v rozhovoru pro idnes.cz a dodal, že podobou je holt víc maminky.

Zdroj: autorský článek, ahaonline.cz, idnes.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz