Hlavní obsah

Herec Jiří Hána: Užívá si novou lásku, doma ale musí být vše podle něj. Miluje pořádek a řád

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia / placená spolupráce

Na začátku roku se herec Jiří Hána ze seriálu Specialisté pochlubil novou láskou, ale partnerka po jeho boku zůstala zahalená tajemstvím. Zapózovala fotografům, ale Jiří neprozradil ani jméno. Nijak se však netají tím, že to s ním nemá jednoduché!

Článek

O Jiřím Hánovi se traduje, že je to dokonalý gentleman. K ženám se chová vždy uctivě a s jistou noblesou, která je mu vlastní. Nijak výstřední není ani v seriálu Specialisté, kde začal na jaře 2019, a teď už to bude pět let. S kolegy teď natáčí další sérii.

Radost mu jistě dělá, že potkal svoji životní partnerku. Více se toho však ví o té, se kterou má syna. Muzikálová herečka byla jeho dlouholetou láskou.

Láska z muzikálu

Mnozí to nevědí, protože Hána je ohledně svého soukromí skoupý na slovo, ale ze vztahu s muzikálovou zpěvačkou Radkou Fišarovou už má syna Oskara. Jejich vztah se rozpadnul v roce 2019 po osmi letech, ale herec se tehdy obrnil hradbou mlčení. Promluvila jen Radka, a to až skoro po roce.

Můj vztah s Jirkou už je minulostí, téměř rok jsme s Oskárkem sami. Letos to byly první Vánoce, které jsme strávili s Oskárkem bez tatínka. Byli jsme s mými rodiči a rodinou mé sestry. To je ale život, prostě to někdy nevyjde tak, jak bychom všichni chtěli,“ řekla pro Blesk.cz. Kdybyste nevěděli, kam půvabnou umělkyni zařadit, jistě vám napoví muzikál Kleopatra, kde hraje Fulvii, a zahrála si i Kleopatru. Zahrála si však také v Čachtické paní, Vlasech nebo Draculovi. Jako malá zpívala Radka už v pěti letech, například ve sboru Bambini di Praga. Ve dvanácti letech založila country kapelu Auris, později vystudovala také konzervatoř.

Foto: Profimedia / placená licence

Radka Fišarová v roce 2012

Tajemná neznámá

Nová partnerka Jiřího Hány byla dlouho za paní Columbovou. Poprvé se spolu objevili ve společnosti letos v únoru, kdy Hána dorazil s jemnou blondýnkou do Obecního domu na Česko-Slovenský ples. Ani jméno však herec neprozradil.

Nedávno se však nechal v rozhovoru pro Blesk slyšet, že je to velký perfekcionista a puntičkář. Doma nesmí být nepořádek, to nesnese. Tak se zdá, že to není blondýnka, kdo doma vystrkuje drápky? Zdá se, že si Jiří umí prosadit svou!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Jiří Hána

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz