Hlavní obsah
Umění a zábava

Jak dnes vypadá Piper z Čarodějek? Ve svém podcastu prozradila, že se všechny herečky dodnes nesnáší

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Televize Nova znovu opakuje populární seriál Čarodějky, který před více než 20 lety bavil miliony diváků. Seriálová trojice ztvárnila sestry, které spojuje nepřemožitelná moc tří. Jenže ve skutečnosti by spolu nešly ani na kafe!

Článek

Neshody na place Čarodějek nejsou žádným tajemstvím. Dokonce se už roky traduje, že právě představitelka Phoebe Alyssa Milano může za vyhazov nedávno zesnulé Shannen Doherty, která měla chodit na plac opilá a bojkotovat natáčení. Alyssa Milano v jednom rozhovoru přiznala, že napětí na natáčení bylo takové, že už nebylo možné v původní trojici pokračovat dál. To tehdy diváky pobouřilo, ale Shannen byla před Čarodějkami vyhozena i z Beverly Hills 90210 a spekulovalo se o stejných důvodech.

Na place bylo velké dusno

Ve třetí sérii pak v seriálu skončila, a to za tak vypjatých okolností, že nikdy nedovolila, aby se v seriálu použil jakýkoliv starý záběr, na kterém je. K Holly Marie Combs, která hrála Piper a Alysse se pak přidala Rose McGowan, ale ani ta neměla s představitelkou Pheobe velké štěstí.

Několik let po natáčení se Rose McGowan, která si zahrála Paige, nechala slyšet, že ani ona si s Pheobe nikdy nerozuměla a zažila si s ní mnoho chvil, které byly velmi nepříjemné. Nicméně, Rose McGowan a Alyssa Milano spolu dokázaly pracovat po zbytek seriálu bez větších veřejných skandálů a diváci o jejich rozepřích dlouho nevěděli.

A to až do roku 2020, kdy došlo k veřejné hádce mezi Alyssou a Rose na sociálních sítích. Rose obvinila Alyssu z pokrytectví a kritizovala ji za údajné chování na natáčení a její politické postoje.

Hnutí Me Too

V roce 2017 se Rose McGowan stala jednou z klíčových osobností hnutí #MeToo, když obvinila filmového producenta Harveyho Weinsteina ze sexuálního napadení. Její odhodlaný postoj a odhalení přispěly k odstartování globální diskuse o sexuálním obtěžování a zneužívání moci v zábavním průmyslu. Rose také vydala memoáry nazvané „Brave“, kde podrobně popisuje své zkušenosti s obtěžováním a svou cestu k aktivismu.

Vztah Holly a Alyssy

Obě dvě byly od čtvrté série producentkami seriálu Čarodějky a vztahy mezi nimi byly o dost méně dramatické, ale že by to byly kamarádky? Ani tady to bohužel nevyšlo.

Veřejně se sice nic neřešilo a velkých skandálů byly herečky ušetřeny, Holly ve svém podcastu přiznala, že Milano mohla odchodu Shannen zabránit, ale neudělala to. Nepřímo tak potvrdila, že za její vyhazov mohla tehdy právě Alyssa, se kterou to měla být otevřená válka.

Po skončení Čarodějek pokračovala Holly Marie Combs hraním v televizi, především v roli Ellie Montgomery v seriálu Pretty Little Liars, který byl vysílán od roku 2010 do roku 2017. Její role matky hlavní postavy byla klíčová v mnoha zápletkách seriálu a přispěla k její ještě větší popularitě.

Foto: Profimedia (placená licence)

Holly Marie Combs v květnu 2024, představitelka seriálové Piper

Holly Marie Combs se snaží udržet svůj osobní život mimo dosah médií, přesto tvoří podcast The House of Halliwell / A Charmed Rewatch Podcast. Tam se mohou fanoušci dozvědět spoustu zajímavostí, jak to kdysi bylo!

Tam také měla prozradit, že nejlepší kamarádky z hlavních hrdinek Čarodějek nikdy nebyly a nebudou. Pro diváky tak trochu škoda…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz