Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová: Prachaře nenávidí, ale na Facebooku stále používá jeho příjmení

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Jako by snad modelka a influencerka Agáta Hanychová stále nemohla na Jakuba Prachaře zapomenout. Manželé už nějaký ten pátek nejsou, u soudu to dvakrát příjemné nebylo, ale na sociálních sítích je to pořád paní Prachařová. Jakto?

Článek

Byla to osudová láska, alespoň na chvílí. A možná právě ta někdy končí nenávistí. Když se děti slavných rodičů dali dohromady, měli podle Veroniky Žilkové už dávno nějaké románky za sebou. „Oni spolu chodili tolikrát a tolikrát spolu různým partnerům zahýbali! Já jsem se tomu vždy smála,“ prozradila.

Rodinná idylka jen na chvíli

Působili spíš jako bratr se sestrou, a tak bylo velkým překvapením, když se do sebe zamilovali natolik, že se tajně vzali v Mariánských lázních, a pak udělali ještě jednu svatbu pro rodinu. Prachař se tak stal nevlastním otcem Agátina staršího syna Kryšpína, kterého má s Miroslavem Dopitou a Batulková se pro něj stala druhou babičkou. Vřelé vztahy mají dodnes.

Foto: Facebook Agáty Hanychové

Facebook Agáty Hanychové

Trval na testech otcovství

Jenže Hanychová neuměla schovat růžky, a chvíli po svatbě měla vyrazit s hokejistou Jiřím Tlustým do Ameriky. Manželovi tvrdila, že je na nákupech s kamarádkou. Prachař se vše dozvěděl a byl zklamaný. Nakonec to zvládli, usmířili se a postavili dům.

Jenže netrvalo to dlouho, a začalo se šuškat, že má poměr s fotografem Dereckem. Ten byl prý do modelky bláznivě zamilovaný a doufal, že Prachaře opustí. Hanychová byla ale tou dobou už těhotná, a tak vyvstaly další spekulace. Je to dítě vůbec Prachařovo? Proslýchalo se, že trval na testech otcovství, což potvrdila Agáta v jednom ze svých podcastů. Stejně tak, že jí nevěry v manželství cizí nebyly.

Když se narodila malá Mia, měl hrdý otec jasno. Jako by mu z oka vypadla. Na záchranu manželství už to ale nestačilo.

Rozvod na spadnutí

Spekulovalo se také o poměru Agáty s Jakubem Štáfkem, který měl tehdy zapříčinit, že Prachař odešel z jejich úspěšného společného projektu Vyšehrad uprostřed natáčení. Ani on ale neměl být svatý. Noc na hotelu měl strávit například s kolegyní ze show Česko Slovensko má talent Dianou Mórovou. Fanoušek je viděl vycházet z ráno z hotelu a naprášil to Hanychové. Tehdy už byl rozvod na spadnutí.

Manželství nakonec zachránit nedokázali. Žilková tehdy musela prodat rodinou chalupu, aby její dcera vyplatila Prachaře ze společného domu, ve kterém si přála s dětmi zůstat a Hanychová vybrala celý účet. Byla prý plně švorc.

Uzavřeli také smlouvu, která modelku zavazuje, že dům do plnoletosti Mii nesmí prodat. Dohodli se na střídavé péči o dceru a Hanychová jeden čas randila každou chvíli s jiným chlapem. Prachař se brzy usadil a našel štěstí v mladé herečce Saře Sandevě.

Plánuje návrat?

Agátě se narodila dcera Róza s bývalým mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, vztah ale nevydržel a ona se vrátila k Miroslavovi Dopitovi, kterého si na konci roku také vzala. To mnohé překvapilo a plánovali, že pokud došlo na Dopitu, jednou dojde zase na Prachaře.

V poslední době v podcastech už Agáta nemluví o bývalém manželovi jako „o Prachařovi“, ale říká mu Kuba, což je velký posun vzhledem k nenávisti, jaká mezi nimi panovala. Je snad možné, že by se k němu ještě vrátila?

Ve svém podcastu Agáta a Ornella sama prozradila, že je na Facebooku stále Prachařová, a to proto, že tam nechodí. Pravdou je, že tam také tvrdí, že je moderátorkou Primy, pro která už léta nic nedělá. Fotky tam sdílí stále a je aktivní, zdá se však, že to je Instagram, před který to sdílí automaticky. Tak uvidíme!

Zdroj: Instagram, blesk.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz