Hlavní obsah
Lidé a společnost

České krásky, které se dosud svatby nedočkaly: Pro Laurinovou to bude poprvé, Randová stále doufá

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Jsou krásné, úspěšné, ale na lásku nemají štěstí. A tak zatímco Lucii Borhyovou požádal muž o ruku už třikrát, Sabina Laurinová na toho pravého zatím čeká. Které další ženy zatím o bílých šatech jen sní?

Článek

Sabina Laurinová

Padesát jí bylo dva roky zpátky a stále patří mezi naše nejkrásnější herečky, za kterými se otočí o generace mladší muž. Její první láskou byl herec Michal Dlouhý, po sedmi letech však přišel nečekaný rozchod, když se zamiloval do herečky Lucie Vondráčkové.

S rockerem Pepou Vojtkem má dceru Valentýnu, i ten ale Sabinu opustil. Po pěti letech se zamiloval do exmanželky Daniela Hůlky, Libušky. Dalším osudovým mužem byl pro Sabinu stomatolog Karel Kameník, se kterým má dceru Maju. Že se nikdy nevdala, jí líto není. „Nejsem proti sňatku. Ale vidím kolem sebe, jak se spousta kolegů v euforii vzala a za rok byl rozvod. V dnešní době je hrozně jednoduché se rozejít, což mě trochu mrzí,“ říká.

Lucie Borhyová

Půvabná moderátorka Lucie Borhyová sice našla štěstí u advokáta Michala Smečky, vždycky ale na růžích ustláno neměla. Srdce jí zlomil golfista Alan Babický, který byl její první láskou a požádal ji také o ruku. Útěchu pak hledala u hokejisty Jaromíra Jágra, chvilkové štěstí našla u Nico Papadakise, se kterým má syna Lucase. I ten ji požádal o ruku, ale nakonec se jejich vztah rozpadl na kusy.

Prstýnek dostala také od mladšího Michala Hrdličky, se kterým má dceru Lindu. Ani tady to nedopadlo. Ačkoliv si prý myslela celý život na další dítě i svatbu u moře, zatím na nic z toho nedošlo. A teď je Smečka ten, který otálí!

Jitka Zelenková

Má sametový alt, krásný úsměv a smůlu na muže - zůstala svobodná i bezdětná. Ve vztazích měla totiž smůlu, dlouhá léta milovala kolegu Ladislava Štaidla, ale ten měl rodinu a děti, takže z toho nic nebylo.

Před čtyřmi lety oslavila krásnou sedmdesátku, patří mezi hudební legendy a celý život fanoušky oslňuje také perfektní postavou. „Mně se líbili vždycky muži, kteří nebyli takzvaně hodní,“ prozradila před lety, proč se její vkus na muže nedá skloubit s klidným životem. „Jakmile se mi někdo líbí, tak je to varovný znak: Dobře si ho prohlídni! To víte, tihle záporáci mají šmrnc!“

Jaroslava Kretschmerová

Milovaný Evík ze Slunce, seno - to už bude navždy Jaroslava Kretschmerová. Ale i ona patří k českým svobodným a bezdětným ženám, ačkoliv se o ni muži mohli vždy přetrhnout.

Ale vzhledem k tomu, že se toho o jejím soukromí až zas tolik neví, je klidně možné, že potkala toho osudové i s ním založila rodinu. U ní by takové překvapení snad ani žádným překvapením nebylo!

Foto: Profimedia (placená licence)

Jaroslava Kretschmerová je hvězdou trilogie Slunce, seno…

Veronika Gajerová

Mezi slavné české svobodné ženy patří také dabérka Samanthy ze Sexu ve městě, herečka Veronika Gajerová. Životní zklamání prožila po boku režiséra Petra Kracika, se kterým žila 17 let a plánovali dokonce svatbu v kostele. Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje, a v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i víc věcí dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení a že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ vzpomínala Gajerová po letech.

Tam si ale nakonec vzal herečku z Jedné rodiny Terezu Kostkovou, a tehdy jí Gajerová poslala drsný vzkaz: „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“ Vztah se po devíti letech skutečně rozpadl, důvod však Kostková nikdy nekomentovala, hlavně kvůli společnému synovi Antonínovi.

Gajerová pak v rozhovoru prohlásila, že potřebu vdát se nikdy neměla.

Jitka Sedláčková

Láskou herečky ze seriálu ZOO Jitky Sedláčkové je Pavel Töpfer, o kterém ráda říká, že je to jediný muž, se kterým by opravdu došla k oltáři. Zatím se to zřejmě nepovedlo, ale do teď si jiného muže nevzala.

Říkala, že svatba je jen drahou vstupenkou k rozvodu. Ale jak to má tahle usměvavá žena ve skutečnosti, nikdo neví. Jednou totiž říká, že svatbu musí ještě probrat, pak novinářům vypráví, že možná už veselka byla a nikdo o tom neví. Dokonce se sama nechala slyšet, má natištěné vizitky se jménem Jitka Töpfer Sedláčková!

Kdo další nikdy nedošel k oltáři?

Měly příležitosti, lásku, dlouhodobý vztah - ale bílé šaty nikdy neoblékly ani některé světové celebrity. To platí i na slavnou americkou moderátorku Oprah Winfrey, která je od roku 1986 ve vztahu se Stedmanem Grahamem, ale nikdy se nevzali.

Svobodná zůstala tak Coco Chanel, ikonická francouzská módní návrhářka, který byla v oblasti módy takřka revolucionářkou. Legendární herečka Greta Garbo svatbu také nikdy neměla, stejně tak americká herečka Diane Keaton, která si často zahrála ve filmech Woodyho Allena.

Ani topmodelka a podnikatelka Tyra Banks zatím nedošla k oltáři, stejně tak britská spisovatelka Jane Austen, která je autorkou románů Pýcha a předsudek nebo Rozum a cit. Na svatbu to nikdy nevypadalo ani u Winony Ryder, ačkoliv během natáčení filmu Drákula si prý vzala Keanu Reevese. Ceremoniál, který zachytila kamera, byl prý opravdový!

Svobodné ženy najdeme i mezi političkami, nikdy se nevdala například Condoleezza Rice, která podle svých slov toho pravého partnera, se kterým by byla ochotná k oltáři dojít, nikdy nenašla.

Zdroj: Prima, prozeny.cz,

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz