Hlavní obsah
Umění a zábava

Janě Paulové se ve StarDance splnil sen: Na přímý přenos přiletěla dcera Anežka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jana Paulová s Robinem Ondráčkem a dcerou Anežkou

Sotva přitančila Jana Paulová na parket, mnohým vhrkly slzy do očí. Byla nádherná, šla z ní energie a byla to ona, které patřilo první kolo, jak se mnozí na sociálních sítích shodují. Málokdo ví, že tam měla také cennou podporu.

Článek

Na přímý přenos ji přišel podpořit nejen manžel Milan Svoboda, se kterým je šťastná už mnoho let, ale také dcera Anežka. To bylo přitom pro herečku speciální, protože se bála, že vůbec nedorazí.

Dcery žijí v zahraničí

Její mladší dcera Anežka už je maminkou holčičky Allegry Jany, ale žije v zahraničí na Normanských ostrovech. Tam Paulová létá obvykle každý měsíc, aby se s rodinou viděla, ale kvůli tréninku na StarDance to nejde.

S druhou dcerou Adélou to má ještě složitější. Ta našla svůj domov v Indii, kde před lety Paulová pomohla založit školu pro sirotky. „Na ulici jsem potkávala plno žebrajících dětí, často sirotků. Napadlo mě, jestli by vedle nešlo udělat školu, kde by žily, jedly a přitom se naučily číst, psát, počítat a mluvit anglicky, aby měly naději na lepší život. Pan Brahmam mě vyslechl a za týden přišel, že to je výborný nápad a že to uděláme,“ svěřila se tehdy herečka. V Česku jí pak pomohla jedna z kosmetických firem celou záležitost financovat. Dokonce si tam Paulová zamilovala jednoho ze sirotků a chtěla ho adoptovat. Nápadu se vzdala, když zjistila, že to není tak jednoduché a už vůbec si nelze vybrat konkrétní dítě.

Myšlenku žít v Indii však nezavrhla a přemýšlela o tom už před deseti lety. Domov tam nakonec našla právě Adéla, takže vídat se s maminkou není tak jednoduché.

Foto: Nextfoto / placená licence

S manželem už jsou mnoho let velmi šťastní

Měla strach, že nikdo nepřijede

I proto měla strach, že dcery na přímé přenosy StarDance vůbec nedorazí. U Anežky měla větší šanci, Normanské ostrovy se nacházejí v Lamanšském průlivu nedaleko francouzského pobřeží. A to je přeci jen o něco blíže. Když se tak setkaly na prvním večeru StarDance, bylo jasné, že se Paulové splnil velký sen.

U Adély však v takovou radost Paulová nedoufá. „U nich si nejsem jistá, jestli by se přijeli podívat na přímý přenos. Oni si tam žijí svůj poklidný krásný život a že by se s námi chtěli setkat ve chvíli, kdy zrovna budu součástí šoubyznysu a všeho toho stresu? Spíš jezdím já za nimi a snažím se načerpat něco z jejich klidu,“ řekla. Kdo však nechyběl, byl její milovaný manžel. Pochyboval snad někdo o té pýše, která se mu leskla v očích, když svou nádhernou ženu viděl?

Paulová měla strach, že bude jednou z nejstarších účastnic, ale teď se zdá, že si jde tahle elegantní dáma přímou cestou k vítězství. Na sociálních sítích se to pochvalnými komentáři jen hemží, a to i mezi slavnými osobnostmi. Krásná slova směřovala ke kolegyni například i herečka Jitka Sedláčková, pro kterou byla Paulová fenomenální a překonala i tango Mahuleny Bočanové, které pro Jitku do té doby hrálo prim za všechny série.

Zdroj: idnes.cz, Česká televize, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz