Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo je manželka Filipa Blažka: Má temperament z Makedonie a slabost pro kosmetické úpravy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jolana přišla svého muže podpořit na první přímý přenos show Stardance

Charismatický herec Filip Blažek, který se letos odvážně pustil do show StarDance, má nespočet fanynek. Oči má však jen pro svou Jolanu. Ta se živí jako kosmetička, miluje péči o svůj vzhled a občas na svého muže zřejmě až příliš žárlí.

Článek

Jako nedávno, když se Filipa Blažka novináři ptali, zda ho Jolana přijde na přímé přenosy StarDance podpořit. „Uvidím ještě, jak se moje paní popere se svou vnitřní žárlivostí. Já bych žárlil taky, pochopitelně. Lidi se na sebe budou lepit a podobně a musí spolu fungovat,“ řekl herec pro web Super.cz.

Nakonec se však Jolana přeci jen ukázala, měla na sobě skvostné šaty a přivedla s sebou krásnou dcerku Johanu. Společně vychovávají ještě mladší Filippu, z předchozího vztahu má herec syna Luciána s herečkou Lucií Benešovou.

Osudové setkání

S Lucií se poznal v letech, kdy byl milován pro roli Matěje v pohádce Nesmrtelná teta. Jenže jim to neklapalo a rozhodli se, že společný život nemá cenu. Dokázali se tehdy rozejít bez hádek, skandálů i mediálně propíraných křivd. Dneska sice říkají, že na kafe by spolu nešli, ale žádné velké drama se nekonalo a oba zůstali plnohodnotnými rodiči syna Luciána. Ten z nich dnes už udělal prarodiče a má s nimi krásný vztah, ačkoliv Blažek občas v rozhovorech prozradil, že se nevidí tak často, jak by si přál.

O pár let později vyrazil Blažek na společenskou akci, a potkal tam krásnou Jolanu - o deset let mladší ženu, která ho na první pohled uchvátila. Živila se jako kosmetička, bylo vidět, že se o svůj vzhled pečlivě stará, a možná i to mu velmi imponovalo. Vtipné je, že roky lanařil bulvár, že už jsou dávno manželé a všichni to brali za hotovou věc. Blažek je totiž velkým odpůrcem bulváru, a tak si z něj zřejmě zkrátka rád střílí.

Ženit se nechtěl

K překvapení všech si vzal Jolanu teprve v roce 2019. Říkal, že už musel. Předcházely tomu romantické zásnuby v Římě. „Zeptejte se těch ženských: proč touží mít ty bílé šaty, proč touží zažít svatební atmosféru? Nebo jestli je v tom i druhá strana mince, že chtějí být svatbou zajištěné? Mně nejvíc záleželo na tom, abychom to manželství ustáli. Sám jsem se ženit nikdy nechtěl, naopak vždycky jsem se smál kamarádům, kteří do toho šli,“ řekl v jednom z rozhovorů, čímž manželku asi moc nepotěšil.

Důvod byl jednoduchý. Viděl kolem sebe až příliš párů, které se rozváděly, sotva byla svatba. Žít na psí knížku mu vyhovovalo. Jenže Jolaně ne. Nakonec osudný první rok manželství, kterého se Blažek dle svých slov bál, překonali jako nic. Sám však přiznává, že už 22 let bojují každý den o to, aby jejich manželství vydrželo. A tak jejich vztah občas budí dojem, že je to nahoru a dolů. To mnozí přisuzují tomu, že krásná Jolana pochází z Makedonie a umí být pěkně temperamentní. Na druhou stranu - kdo má doma jen růžový obláček lásky, na kterém pluje bez nějakých těch nástrah?

Miluje kosmetiku i úpravy

O Jolaně se také ví, že miluje nějaké ty kosmetické úpravy a ráda si k perfektnímu tělu pomáhá - někdy méně invazivními procedurami, jindy poněkud složitějšími. Ví se, že si nechala vylepšit víčka, břicho i ňadra. Na těch si zřejmě zakládá - však to byla právě ona, která způsobila velký poprask v showbyznysu, když se pustila do herečky Veroniky Arichtevy. Tehdy se jí nelíbilo, že ukazuje nedokonalé poprsí po dítěti, a nepomůže si nějakou tou operací, aby to zas dala do pořádku.

Tehdy se dostala v takovou nemilost, že byl Filip neustále atakován otázkami, co na to říká. Jako gentleman mlčel. Ostatně, je u něj známo, že s bulvárem se nebaví a telefony nezvedá. A tak to zase po chvíli vyšumělo, jako vše.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jolana a Filip spolu v roce 2015, kdy čekali dcerku Filippu

Čtvrtá dcera a zase ženská

Když by chtěl Filip počítat, má doma tři ženské - manželku a dvě dcery. A z ryze dámské domácnosti si Filip Blažek rád dělá legraci. Že by jim však šéfoval pevnou rukou a měl tam chlapské slovo? To ani omylem. Říká, že ho mají doma všichni omotaného kolem prstu, zřejmě svým holkám splní, co jim na očích vidí. A tak si pořídil i třetí „dcerku“ - je to pes, a zase ženská, co nadělá.

„Snahu o autoritu už jsem dávno vzdal,“ říká rád v rozhovorech se smíchem. Syn Lucián, kterého má s Benešovou, z něj sice už udělal toho fešáka dědečka, ale… I tady se Blažek dočkal roztomilé vnučky. Společnost krásných žen je mu zřejmě souzena.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz