Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo byl manželem Patricie Pagáčové: Dramaturg Tibor dělal pro Novu i Primu, zásnuby omylem prozradil

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová našla před lety štěstí u dramaturga Tibora Pagáče. Nedávno oznámili, že se jejich cesty rozešly, ale nadále jsou rodiči malé dcerky Bibany. Kdo je mužem, který uchvátil obletovanou herečku?

Článek

Jejich společný příběh se začal psát v květnu 2018, setkali se přitom o něco dřív. Jenže Patricie Pagáčová byla tehdy po rozchodu a Tibor měl vztah. Museli si počkat na ten správný čas.

Chodila s muzikantem

Tehdy prožívala Patricie velmi turbulentní období. Chodila s Markem Fryčákem z kapely Eddie Stoilow. Tibor ji zaujal krátce po rozchodu s Markem a cestu si k sobě našli ve chvíli, kdy přišel pro ně ten správný čas. Všechno bylo tak, jak mělo. „Přivedl jsem si Patricii do Óčka, když jsem tam dělal. Páťa spolupracovala na jednom pořadu, tehdy jsme se viděli poprvé. Ale zamiloval jsem se do ní už u Ranče U Zelené sedmy. Dělá si ze mě legraci, že od osmi let jsem měl vyrobenou nástěnku s detailním plánem, jak se k ní jednoho dne dostanu,“ prozradil Tibor v jednom z rozhovorů.

Tibor pracoval totiž jako event manager hudební televize Óčko, vrhnul se pak i na dráhu dramaturgie. Od roku 2021 pracoval pro Primu, byl vedoucím vydání Víkendové Snídaně. Od ledna 2024 působí v online médiích jako režisér a dramaturg. Není to tak člověk showbyznysu neznámý, ačkoliv obvykle stojí více v pozadí - mnohdy spíš za kamerou než před kamerou.

Foto: Kredit: MLPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia / placená spolupráce

Patricie s Markem Fryčákem v roce 2017

Pohádkové zásnuby

Od začátku brala dvojice jejich vztah opravdu vážně, a tak brzy došlo na zásnuby. Tiborovi se to tehdy nepovedlo utajit a Patricie na něm poznala, že plánuje žádost o ruku. Za prvé se vždy manželovi smála, že neumí být nenápadný, a také to Tibor prozradil její mamince - ani ta své dceři lhát příliš neumí. To ale nakonec krásné překvapení nezkazilo.

„Když jsme tedy jeli na výlet s překvapením a vyklubala se z toho vyjížďka na koni, věřila jsem, že to už je opravdu všechno. Takže když najednou v lese na procházce poklekl a zeptal se, opravdu mě to překvapilo,“ vzpomínala herečka. Vzali se na romantické svatbě Brdech a Patricie říkala, že se vzali spíš omylem - jinak to byl jeden velký mejdan.

Přátelský rozvod

V roce 2021 se narodila dcera Bibiana. Letos oznámili rozvod, ale zdá se, že všechno řeší v přátelském duchu. „Máme za sebou krásných šest let vztahu, ze kterého vzešla naše dcera Bibi. Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti, ale v přátelském duchu a společné lásce k naší dceři,“ řekl Tibor. Média krátce na to začala spekulovat, že je za jejich vztahem nevěra. Na začátku roku totiž sdílela Patricie Pagáčová na svém Instagramu fotografii, ke které připsala: „Žijte svoje životy podle sebe, tak jak chcete a jak si přejete ono se často zdá, že sousedovic tráva je zelenější, ale nenechte se zmást, on může mít soused zas jiný trable… a nic většinou není tak, jak se na první pohled zdá…“

A tak se začalo říkat, že si Tibor našel jinou ženu. Několikrát pak dvojice do médií opakovala, že za jejich rozvodem nikdo třetí není. Krátce na to se však Patricie objevila se sympatickým vousáčem Alexem, se kterým podle všeho opravdu tvoří pár. Měli se však poznat až poté, co se vztah s manželem rozpadnul. Nyní herečka září a je vidět, že je opravdu šťastná.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz