Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo je manželka Davida Gránského: Nikola má vlastní optiku, její nejlepší kamarádkou je Eva Burešová

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Kdyby se dávala cena mezi mladými herci za nejdelší láskyplný vztah, možná by ji vyhrál David Gránský. Ten už žije mnoho let s optičkou Nikolou a mají spolu syna Matea. Po boku mu stála už v době, kdy ho ještě nikdo neznal.

Článek

Že by na populárního herce žárlila? To už ji prý dávno přešlo - ale o milostných scénách se s ním raději nebaví. Sama dobře ví, že jejího manžela zbožňují ženy všech generací, holky si ho na plakátu lepí nad postel a touží po každé chvíli, kdy ho mohou potkat.

Ruku na srdce - mají smůlu. Divoké období už má David za sebou a stal se z něj spořádaný otec a manžel. A Nikola se nemusí obávat. Nebyla to však vždy pravda.

Sebevědomí získávala postupně

S Nikolou Gránskou, dříve Madunickou, začal David Gránský randit v roce 2009, tou dobou se znali už pět let. Milovala ho v době, kdy ještě slavný vůbec nebyl a sama si pak prošla náročným obdobím, kdy se musela najít. Na svém Instagramu se totiž svěřila s tím, že odjakživa trpí nízkým sebevědomím. Zájmy kamer a bulvárních novinářů pro ni nebyly moc příjemné, což je na mnoha fotografiích z dřívější doby zřejmé. A možná jí k tomu nepomohly ani začátky jejich vztahu. Když se totiž dali dohromady na střední škole, hned jejich vztah otestovala nevěra.

Užíval si pozornosti žen

„Nejsem na to pyšný, ale nebral jsem to tolik vážně, když jsme začínali. Ona ale o všem ví a odpustila mi, nepotkal jsem lepší holku za celých deset let,“ říká herec. „Začal jsem s holkama poměrně brzy a bavilo mě si užívat, měl jsem jich poměrně dost, vztah s Nikolou mě ale vyklidnil,“ má jasno. Jeho hvězda však v posledních letech strmě stoupá, a tak se musela Nikola se zájmem fanynek, pochopitelně, vyrovnat.

Od roku 2008, kdy se objevil v show X Factor, získával na popularitě. Tehdy si ještě myslel, že bude zpěvákem, dnes je spíše hercem - seriálovým i muzikálovým. Ještě předtím, než si začal s Nikolou, si také vyzkoušel vztah s herečkou. Jaká to byla, to už si nechává léta pro sebe, ale rychle zjistil, že žena z branže by mu nevyhovovala.

Úspěšná podnikatelka

Přes veškeré bulvární spekulace s kým vším má nebo nemá David Gránský pletky, mu stála Nikola vždy neochvějně po boku. Do toho vybudovala optiku v pražských Dejvicích, kterou řídí i po narození syna Matea, ačkoliv na plný úvazek se do práce nehrne. Společně s Davidem si teď užívají hlavně syna. „Jestli bude herec? To nevím, uvidíme, to také necháme plynout. Je mi úplně jedno, co z něj bude, hlavně aby byl šťastný a spokojený. To zatím opravdu je,“ řekl David zamilovaně a je vidět, že roli otce si opravdu užívá.

Foto: Nextfoto / placená licence

David Gránský s Nikolou v roce 2017

Dělá mu asistentku

Fakt, že je Nikola mnohem pečlivější a racionálnější než on, využívá po svém - vede mu diář a dělá asistentku. Když ho tak někdo chce někam obsadit, musí to nejdřív domluvit s manželkou, což jí dává perfektní přehled o tom, kdy bude David doma. Fakt, že je pod kontrolou, Gránskému nevadí. „Kterej chlap není pod kontrolou svý ženy. Ty ženský nás mají přečtený,“ krčí rameny, jako by se nechumelilo, ačkoliv před manželkou odjakživa milostné scény před kamerou údajně tají. Nikola si dodnes nezvykla, že její muž líbá při natáčení i jiné, a odmítá se koukat na vše, kde hraje. Kdyby chtěla ale přeci jen něco zjistit, má silného spojence – její nejlepší kamarádkou je totiž populární herečka Eva Burešová, která s Gránským často hraje, a tak má perfektní přehled o tom, s kým se na natáčení sbližuje.

Přehled má však i díky sociálním sítím. Tam má Nikola už velkou základnu fanoušků, věnuje se spolupracím a často tam se svými příznivci komunikuje.

Těžké chvíle je sblížily

Ačkoliv se zdá, že mají s Nikolou na růžích ustláno, mají krásnou rodinu, práci i luxusní dům za Prahou, museli si spolu projít také náročnými časy. V létě 2021 o první miminko přišli. Do médií o tom promluvil až o dva roky později. „Tehdy jsme to strašně obrečeli, navíc my jsme to tehdy už oznámili rodině a nejbližším kamarádům. Všichni nám říkali, že jsme mladí zdraví lidi, co by se mohlo pokazit. Ale i tak se něco pokazit nakonec může…“ Miminku tehdy přestalo tlouct srdíčko a jim se zhroutil svět. O pár měsíců později už se dočkali milovaného Matea.

Jsem z Moravy, ze Znojma, takže jsem tradiční chlap a tradice miluju,“ svěřil se před lety. A tak měl v životě cíl dostavět dům, založit rodinu a žít spořádaný život. Zdá se, že se mu všechno splnilo do puntíku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz