Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo je manželka Jakuba Štáfka: Úchvatnou zrzku poznal v maskérně při natáčení Specialistů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Kdo by to řekl, že divoký a talentovaný herec Jakub Štáfek, kterému ženu ležely u nohou, se jednou ožení, stane se z něj spořádaný manžel a tatínek dvou dětí. Ale když potkáte tu pravou, jde to samo. Osudným se Jakubovi stal seriál Specialisté.

Článek

Zvěsti o jejich vztahu se začaly šířit v roce 2020, mluvilo se však i o tom, že už se znají o tři roky více. S krásnou Dominikou Doležalovou, dnes Štáfkovou, se potkal Jakub Štáfek v maskérně seriálu Specialisté. A to se v té době tvářil jako vlk samotář. Povídalo se, že ho jen tak nějaká nezkrotí. Dominika ani nemusela, zamiloval se tak, že změnil od základu svůj život.

Speciální Specialisté

Zatímco Dominika se na seriálu podílela coby maskérka, Štáfek tam hrál tehdy postavu kapitána Lukáše Panenky. Dominika se měla podílet na třetí sérii, takže je dost pravděpodobné, že někdy kolem roku 2018 se potkali. Dominiku ale tajil, chtěl ji ochránit před světem showbyznysu. „Je mi jasný, že jednou mě někdo asi nafotí, ale necítím, že bych o své přítelkyni chtěl lidem vyprávět,“ řekl. Tou dobou už měli za sebou dovolenou na ostrově Réunion, který leží nedaleko Madagaskaru a vystoupali spolu na vrchol vyhaslé sopky Piton des Neiges.

Divoké mládí

Dřív přitom Štáfek na sport vůbec nebyl, a sám říkal, že pokud byste se ho zeptali, zda s vámi půjde na Sněžku, jeho první otázka by byla, zda tam vede lanovka. V sedmnácti letech, kdy byl hvězdou nekonečného seriálu jako Matěj Jordán, ho zajímaly hlavně cigarety, alkohol a holky. Nijak se netají tím, že si náručí krásných žen uměl užívat dosyta, a jednou měl dokonce i o 17 let starší ženu. Bylo mu tehdy 23 let a jeho partnerce 40 let.„Já chci jednou vlastní děti. Ona už dvě děti měla, bylo to složitější. Jsem rodinný typ a děti mám rád, ale úplně jsem se v tom věku ještě necítil na to dělat náhradního tatínka," vysvětlil tehdy, proč jim to nevyšlo. Možná, že zkrátka musel počkat na Dominiku.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jakub Štáfek a Dominika Štáfková

Zamilovaný tatínek

A že je to ta pravá, to Štáfek zřejmě nikdy nepochyboval. V roce 2022 si Dominiku vzal, svatba se konala na statku Dvůr Perlová voda a byla velkolepá. Přišlo na ni mnoho známých osobností, nechyběli ani Dykovi, kteří spolu s dalšími svatebčani oslavovali, co jim síly stačily.

Ještě předtím se na jaře roku 2021 stal otcem dcery Olívie, letos se dočkal Jasmíny. „Budu se opakovat, ale ženy by měly vládnout světu,“ napsal tehdy zamilovaně na svůj Instagram. „Syn mě nečeká, budu spíš holčičkovej,“ měl už předtím jasno. Zatím se zdá, že si tipnul dobře.

Drží se v ústraní

Ačkoliv už Štáfek svou vyvolenou nijak neskrývá, Dominika se drží v ústraní. Čas od času si s manželem vyjde na nějakou premiéru, klidně se nechá vyfotit, ale nežije ani veřejný život na sociálních sítích. A pokud ano, tak na soukromém profilu, který má jen pro své nejbližší.

Poslední fotky, o které se s fanoušky podělila, byly v roce 2022 ze svatby. A tím to končí. Jakub se od chvíle, kdy Dominiku poznal, změnil z mladého rebela na milujícího manžela, který každý den cvičí a jeho prioritou je rodina. Bouřlivé období nechal za sebou a je o něm slyšet jen v souvislosti s MMA zápasy nebo prací. V poslední době ho diváci mohou vídat například v pořadu Možné je všechno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz