Hlavní obsah

Kdo je partner Hany Vagnerové: S francouzským surfařem Nicolasem Escavi mají vztah na dálku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Společně vypadají dokonale, ve společnosti se bok po boku objeví jen málo. Herečka Hana Vagnerová a Nicolas Escavi mají totiž vztah na dálku. To však neznamená, že jim to nemůže skvěle klapat.

Článek

Některé zdroje uvádí, že je Nicolas Escavi surfař a sportovec, další, že mimo to je i herec. Jazykovou bariéru řeší s herečkou Hanou Vagnerovou po svém. Mluví spolu španělsky. A rozumí si perfektně už tři roky. Přesto je zatím společné bydlení neláká.

Dělí je stovky kilometrů a chybí si

Seznámili se na večírku společných přátel a byla to láska na první pohled. Výhodou vztahu na dálku je, že jim nehrozí rutina a mají dostatek času na své pracovní aktivity, které jsou pro ně důležité. Nevýhoda, že se jim někdy opravdu stýská.

Někdy, když je Vagnerová velmi unavená a touží svému partnerovi svěřit ta největší tajemství, je pro ni těžké komunikovat ve španělštině, ačkoliv mluví plynule. Sama přiznává, že v češtině by nacházela lepší slova."Jsme polygloti, kteří si vytváří jazyk, který neexistuje a kterému rozumíme jen my dva," prohlásila.

Kdo je Nicolas Escavi?

„Dělám tak trochu od všeho něco, miluju sport, umění a rád bavím lidi, například vtipnými skeči na sociálních sítích,“ prozradil Nicolas Escavi, když se ho novináři ptali, co ho živí. Dle svých slov dodává lidem svým obsahem ostatním odvahu, aby si šli za svými sny a nebáli se riskovat. „On surfuje. Dělá různé tripy, objel na paddle boardu Francii, točí si o tom dokumenty. Je hodně odvážnej a extrémní sportovec,“ doplnila herečka.

Že je cizinec, není pro Vagnerovou žádná novinka. Podle svých slov s Čechem nikdy nechodila. Krátce na to, kdy vyšel jejich vztah najevo, se psalo o tom, že má Nicolas dvě děti. Vyvstaly tak spekulace, jestli není ženatý, ale jejich láskou to neotřáslo.

Foto: Nextfoto / placená licence

Dvojice na premiéře divadelního recitálu Marta v roce 2022

Kde budou žít?

Vztahu na dálku se zatím herečka vzdát nehodlá. Pendlování po Evropě Hance vyhovuje, stěhování do Francie zatím nepřipadá v úvahu. Ačkoliv je to jistě sen mnohých, Hanku nic takového zatím neláká. I za cenu toho, že se s Nicolasem nevidí tak často, jak by si přála.

„Zatím nemám pocit, že by to bylo nutný, tím, že je to docela za rohem. Mám tady rodinu, kamarády a dělám tady super věci, tak mi to přijde škoda něco násilně odřezávat, když to není úplně nutný,“ řekla pro Super.cz. Diváci ji teď mohou vídat jak v seriálu Taneční, tak v pořadu Možné je všechno, kde znovu ukázala, že má tělo plné energie. To je ostatně něco, co na ni Nicolas podle svých slov obdivuje.

Vyhýbavě zatím odpovídá i na svatbu a případné potomky. Co budoucnost přinese, je tak zatím nejisté. Dvojice si zkrátka užívá to, co je!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz