Hlavní obsah

S kým žije Bolek Polívka: Manželku Marcelu Černou si bral po 24 letech, ustáli dluhy i insolvenci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Legendární herec Bolek Polívka vždy říkával, že každé dítě si zaslouží svou matkou. Když se však zamiloval do Marcely Černé, rád svá slova přehodnotil. Mají spolu tři děti a bok po boku žijí bez větších skandálů. Brali se ale až po letech.

Článek

Pro svatbu s Marcelou Černou si vybral herec Borek Polívka krásné datum. Brali se v Brně 22. 2. 2020. Tehdy už měli tři děti - Marianu, Jana a Františka Antonína. Nebyla to pro Polívku první svatba. Lásku už několikrát pokoušel. Té pravé lásky se však sám nakonec dočkal.

První manželství

V minulosti byl před svatbou s Marcelou ženatý už dvakrát. Jeho první ženou byla Stanislava Polívková, se kterou má dceru Kamilu. Ta se živí jako scénografka a režisérka. Je velmi úspěšná, v současnosti působí jako kmenová režisérka Studia Hrdinů. Byla také nominována na Cenu Alfréda Radoka v roce 2009 i na cenu Český lev v roce 2012 za nejlepší výtvarné řešení filmu Odpad, město, smrt.

Se Chantal má dobré vztahy dodnes

Ze vztahu s kolegyní Evelynou Steimarovou má dceru Annu Polívkovou, která se živí jako úspěšná herečka. Za druhou manželku však pojal francouzskou herečkou Chantal Poullain, se kterou má syna Vladimíra. Ten je také hercem a pro jeho maminku se stal Bolek celoživotní láskou.

„Já jsem ale především přesvědčená o jedné zásadní věci a to, že když je láska, nikdy se to nezmění. Když je opravdu silná láska. Na rozvod jsou vždycky dva. A pro mě bylo důležité a zásadní, aby to nepoznamenalo rodinu, děti nemají přece s rozchodem rodičů nic společného. Rodina je pro mě životní výhra a nejkrásnější je vidět, jak všechny děti v naší velké rodině jsou kamarádi a mají se rádi,“ řekla Chantal.

Foto: Nextfoto / placená licence

Bolek Polívka s manželkou na předávání výročních filmových cen Český lev za rok 2022

Kdo je Marcela Černá?

Bývalá servírka se s mimem Bolkem Polívkou seznámila v době, kdy se mu velmi dařilo. Tehdy zakoupil rozpadající se obydlí v Olšanech na Vyškovsku, a vybudoval z něj farmu s restaurací i hotelem. Myslel si, že se místo stane turistickým útočištěm pro široké okolí. Byla to romantická představa a na první pohled brilantní podnikatelský plán, ale rodinnou idylku nabouraly milionové dluhy.

Pár spolu najednou čelil krachu, dokonce Polívka o farmu přišel a skončil v insolvenci. Dnes se farma přejmenovala na Statek Olšany a s penzionem a restaurací nabízí úchvatný výhled na Drahanskou vrchovinu. Alespoň v tomto směru může mít Bolek klidné srdce - i když s jiným majitelem, místo funguje dál.

Vítaj do rodiny, mámo

Ačkoliv se kolem roku 2009 psalo o tom, že se dvojice hádala a neprožívala své nejlepší období, všechno ustáli. A v poslední době se zdá, že je to posílilo. Léta už platí za stabilní pár nehledě na to, co se v médiích píše či nepíše.

V roce 2020 dostala Marcela svatbu k padesátinám, Bolek to slíbil. „Vzali jsme se, protože mám Marcelu rád. Těch čtyřiadvacet let nebyla jen taková delší kamerovka, jak by si někdo mohl myslet,“řekl.

„Slíbil jsem jí, že až bude mít padesátiny, vezmu si ji, pokud tedy děti budou souhlasit. Náš František pak řekl památnou větu: Tak vítaj do rodiny, mamo,“ dodal. I po svatbě si je jistý tím, že si dobře vybral a je v manželství spokojený. A i když má šest dětí, některé už oslavily čtyřicítku, vnoučat se zatím nedočkal. Vtipkuje o sobě, že je „dědeček čekatel“ a nemůže se dočkat, až to opravdu přijde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz