Hlavní obsah

Kdo je partner Petry Nesvačilové: S podnikatelem Tomášem Vápeníkem je spojilo natáčení reklamy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Od chvíle, co potkala Petra Nesvačilová svého partnera Tomáše Vápeníka, se usmívá od ucha k uchu. Dnes už spolu mají i dcerku Jasminu Rikku a společné chvíle jim dělají radost. Herečka říká, že si ji získal tím, jak moc ji chválil.

Článek

„My nejsme ten typ páru, co by byl nějak medializovaný,“ řekla herečka Petra Nesvačilová o partnerovi Tomášovi Vápeníkovi na otázku, proč po jejím boku je vidět jen málo. Pravdou je, že ohledně svých lásek dělala Petra vždy tak trochu tajnosti a nikdo nevěděl, s kým se jednou usadí a založí rodinu. Setkání s tím pravým přitom předcházela náhoda a i o něm se fanoušci dozvěděli až ve chvíli, kdy už očekávali příchod miminka.

Klidná síla a dobro

O partnerovi říká Petra Nesvačilová, že je ztělesněné dobro a klidná síla. Má velké charisma a je to podle jejích představ ten pravý muž, jaké si vedle sebe vždy přála. Díky němu se cítí silnější a je pro ni velkou inspirací.

A není divu. Tomáš je totiž spolumajitelem firmy reklamní agentury Jinej gang, a dělá spoustu zajímavých projektů. Ostatně, na jednom z nich se s Petrou seznámili. Během natáčení jí chválil tak dlouho, až spolu začali žít. Tehdy natáčela Nesvačilová s komikem Štěpánem Kozubem známé reklamy pro Fio banku. Poprvé Tomáše po svém boku přiznala v květnu 2022. Ještě v srpnu 2021 přitom říkala, že je v komplikovaném vztahu a možná single. Zdá se, že setkání to pak bylo rychlé a osudové. Své partnery nikdy na odiv nedávala, věděla, že mediální pozornost jim není příjemná. Ale láskou svého života se pochlubit zkrátka musela. A fanoušci měli tehdy velkou radost.

Foto: Nextfoto / placená licence

Půvabná Petra Nesvačilová na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech

Slova chvály

Ráda říká, že s Tomášem Vápeníkem se jí dobře žije. Chválí jí pořád, vydrželo mu to od chvíle, kdy spolu reklamu natáčeli. Když mu Petra něco dobrého uvaří, když má krásou roli. Chodí na ní i do divadla a jako herečku i umělkyni jí velmi obdivuje. To je pro Nesvačilovou pochopitelně příjemné, protože mnohdy diváci raději kritizují, než aby chválili. Její partner to má naopak. Tak velkou oporu si herečka snad dříve ani nedokázala představit.

Skvělým tatínkem je Tomáš také pro jejich dcerku Jasminu Rikku. Ta Nesvačilové změnila život. „Jak je možné, že z něčeho tak příjemného si můžete v břiše vykouzlit parťáka, kterého budete nekonečně milovat a zároveň se o něj budete tolik bát? To je přece geniální!“ vtipkovala v rozhovoru pro IDNES.cz a dodala, že po porodu přeci jen získala větší nadhled a život si užívá o to víc.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz