Hlavní obsah

Kdo je partnerem Anety Krejčíkové: Tělocvikář ji požádal o ruku před celým divadlem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Kredit: GWUZD PAVEL / Česká editoriální fotografie / Profimedia / placená licence

Herečka Aneta Krejčíková ze seriálu Ulice by si mohla mezi nápadníky vybírat. Pokud se baví o sexy herečce, mají mnozí na mysli právě ji jako první - ačkoliv z toho není vždy nadšená. Ve skutečnosti je však už od roku 2017 zasnoubená.

Článek

Už to bude osm let, co tělocvikář a fitness trenér Ondřej Rančák poklekl na prknech Divadla na Fidlovačce a svou partnerku Anetu Krejčíkovou tím naprosto šokoval. „Promiňte mi, ale tohle prostě musím udělat,“ řekl nahlas. Poklekl a v hledišti bylo okamžitě hrobové ticho. Bylo to po představení Magor během děkovačky, venku sněžilo a herečka nadšeně souhlasila.

Ukradený prsten

Rančák tehdy partnerce věnoval zásnubní prsten své prababičky, bylo to cenné rodinné dědictví. Každému bych přála takové štěstí, jaké teď prožíváme my dva,“ říkala nadšená herečka. Už půl roku poté zjistila, že je nejspíš navždy ztracen. „Prosím. Tento prsten mi byl odcizen, je zásnubní po prababičce kluka, se kterým chodím. Kdybyste ho někdo někdy někde viděl, prosím, informujte mne,“ napsala tehdy zoufalá herečka na sociální sítě. Zda ho tehdy našla, to už se neví.

Veselka se nekonala

S jistotou však říct, že ani ten není zárukou, že ke svatbě dojde do roka a do dne. Během zásnub se totiž psal rok 2017, ale dodnes partneři veselku nevystrojili. Nedávno se svěřila, že jí celá situace trápí. „Nevím, já už jsem se smířila s tím, že se v tomto životě nevdám. Ale mně to nevadí. Samozřejmě se mi líbí představa toho dne, kde je strašně moc lidí, které máte rádi, je to party v krásných šatech. Ale že bych na tom musela lpět, to ne,“ řekla. Dnes přitom společně vychovávají dvě děti - staršího Bena a dcerku Antonii.

Foto: Nextfoto / placená licence

Aneta Krejčíková je krásná žena

Kdo je Ondřej Rančák?

Aneta našla před lety zalíbení v muži, který je osobním trenérem. Má vystudovanou tělovýchovu na vysoké škole, roky pobýval v Evropě a v Austrálii. Dříve hrál také lední hokej. Podle všeho by měl také učit na škole tělocvik.

V rozhovoru pro Český rozhlas Aneta přiznala, že takové spojení herečky a sportovce není vždy jednoduché a často vedou spory o to, kdo je jak často doma nebo jak spolu budou trávit partnerský i rodinný čas. Aneta často natáčí i po večerech, víkendech. A když už nemusí na plac Ulice, hraje v divadlech, kde je velmi úspěšná. Natáčí i další seriály, za zmínku stojí například velmi úspěšná Volha, kde ztvárnila sexy sekretářku Květu. Jistě jí i další zajímavé role do budoucna čekají!

Jsou pořád spolu?

V poslední době se ve veřejném prostoru stále častěji objevují informace, že se Aneta s partnerem rozešli. Nikde se spolu neobjevují, krásná herečka nedávno hledala byt a stěhovala se z Rakovníka, kam se přestěhovala jen chvíli předtím. Zatím ale ani jeden z nich nepotvrdil, že by spolu nebyli, a tak ukáže čas.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz