Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Mádla a Kotka spojuje stejný vkus na ženy. Nejdřív si vyměnili herečku, pak vizážistku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Jejich hvězda stoupala ve stejný čas. Herec Jiří Mádl a jeho kolega Vojtěch Kotek si získali srdce fanynek ve filmu pro teenagery Snowboarďáci, pak v Rafťácích i Ro(c)ku podvraťáků. A občas podlehli i stejným ženám!

Článek

Dnes mají oba milované syny a krásné ženy po svém boku. Lásku tihle dva ale hledali opravdu dlouho. A právě v Rafťácích se tehdy mladičký Vojta Kotek zakoukal do herečky Terezy Voříškové, dnes Ramba. Jejich láska ale dlouho nevydržela.

Osudová pohádka

Skončila, když na scénu dorazil Kryštof Hádek a natáčení filmu Bobule. Ani Hádek ale nakonec pro krásnou Terezu neznamenal životní štěstí. Během natáčení pohádky Peklo s princeznou se měla sblížit právě s Jiřím Mádlem, který z ní byl naprosto paf. Alespoň tak ze začátku mluvil, pěl na ni ódy a zdálo se, že mu skutečně učarovala.

Až nedávno se ale herec vyjádřil, že spolu nikdy nechodili a vždy si byli blízcí jen jako přátelé. To bylo pro mnoho fanoušků vlastně velkým zklamáním.

„My jsme spolu nikdy nechodili. Já vůbec nechápu, jak tohle vzniklo. Ale já už jsem pochopil, že žijeme ve světě mediálních chyb. Já jsem s Terezkou nikdy nechodil,“ řekl pro Extra.cz. Jak to ale bylo ve skutečnosti, to už vědí jen oni dva.

Utajený rozchod

Krátce poté, co Kotkovi nevyšel vztah s Terezou Ramba, se zakoukal do osm let starší vizážistky Adriany Trpkovič . Měli ale rozdílné představy o budoucnosti, což byl nakonec nepřekonatelný problém. Věkový rozdíl zkrátka asi nedělal dobrotu. Pár let poté s ní začal randit kamarád Kotka, herec Jiří Mádl.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Jiří Mádl a Adriana Trpkovič

Ani tady ale láska nakonec nevyšla, Mádl založil rodinu s fotografkou Kateřinou a na Trpkovič si ani nevzpomněl. Ne tak ale široká veřejnost, která si při oznámení narození jeho syna Františka myslela, že ho má právě s Trpkovič. O jejich rozchodu se totiž vůbec nevědělo.

Na karlovarské premiéře filmu Vlny, na kterém Mádl pracoval několik let, se ale ukázalo, jak velkou oporou je právě Kateřina svému partnerovi a nikdo už dávno nepochybuje, že ona je pro Mádla tou pravou. Kotek nakonec našel štěstí u Radany, kterou si vzal, a mají spolu syna Huberta. Zdá se, že to pro všechny dobře dopadlo!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz