Hlavní obsah
Lidé a společnost

Skutečná láska z Ordinace: Báru Munzarovou spojila s Trnavským náhoda, manželství rodičů má za vzor

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Pamatujete si ještě na doktorku Pavlu Barnovou z Ordinace v růžové zahradě? Její představitelka, krásná herečka Bára Munzarová, o roli v komerčním seriálu nestála, ale potřebovala peníze. Kdyby jen věděla, koho tam potká.

Článek

Byl to osud. Herečka Barbora Munzarová tehdy prožívala těžké období a nabídku do nekonečného seriálu podle svých slov přijala jen proto, že to bylo za dobré peníze. Našla tam nejen finanční oporu ve chvílích nejtěžších, ale také životní lásku. Muž, se kterým je šťastná dodnes, byl Martin Trnavský, který si zahrál inženýra Hakena. Ten na konci tragicky zahynul, ve skutečnosti je však čekal poněkud šťastnější osud.

Velká hypotéka a rozpadající se manželství

„Neměla jsem na vybranou, na domě jsem měla hypotéku jako hrom, tak nebyl čas na hrdinství. Měla jsem malé dítě, rozpadající se manželství, a i když navenek nebylo nic vidět, úplně mi selhávala imunita, brala jsem třeba za dva měsíce čtyřikrát antibiotika,“ citoval hereččina slova z rozhovoru pro deník Právo web Prima Ženy.

Jejím manželem byl tehdy legendární Uriáš, herec Jiří Dvořák. S tím se brala v roce 2002, narodila se jim dcera Anna a začali žít ve vile Bářiných rodičů. Po sedmi letech přišel rozvod, ačkoliv navenek se zdálo, že už nemůžou být šťastnější. Pravý důvod rozvodu dvojice nikdy neprozradila, a když se začalo spekulovat, že to bylo právě kvůli pletkám s Martinem Trnavským, striktně to herečka vyvrátila.

Byl to osud

„Jde o rozvod dohodou. Bylo to vyústění jistých okolností a událostí, už nešlo žít pod jednou střechou. Nejvyšší prioritou je pro nás dcera Anička. S Bárou v této souvislosti vycházíme, to je nejdůležitější,“ řekl tehdy Dvořák.

Právě s Trnavským se Munzarová seznámila během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, kam ji zahnalo rozpadající se manželství a tíživá finanční situace. A zafungoval osud. Po deseti letech se tajně vzali na zahradě rodinné vily Luďka Munzara a Jany Hlaváčové, přítomni byli jen nejbližší.

„Moji rodiče se milovali úplně až do poslední chvíle, než tatínek odešel. Mám to štěstí, že jsem z úplné rodiny, z funkčního manželství. Martin taky, takže tady se to nějak potkalo,“ řekla herečka.

Trnavský se navíc nedávno převtělil z herce na stavbyvedoucího a zrekonstruoval rodinnou vilu Munzarových. Mají tam teď všechno nové a žijí si krásně. Bára to pak vtipně okomentovala, že mají teď tak inteligentní dům, že už si nemůže ani tajně dojít pro čokoládu, protože se okamžitě všude rozsvítí a všichni by ji viděli!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz