Hlavní obsah
Lidé a společnost

Partner Jitky Sedláčkové omylem vysílal živě z jejich ložnice, neumí s Instagramem. Dopadlo to dobře

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Předcházelo tomu 35 let přátelství, než se dala Jitka Sedláčková dohromady s Pavlem Töpferem. Herečka říkala, že ji obtěžuje vyprávěním židovských vtipů a jako životní solitérka i odpůrkyně manželství o lásku nestála. Nevěděla, jaká legrace ji čeká.

Článek

Jenže jak už se říká, odříkaného chleba největší krajíc. Láska si herečku našla sama a byla krásná. „Známe se z mé původní restaurace u dálnice a pak jsme se potkávali na trhu, já jsem ji chtěl pozvat na kafe, to odmítla. Pak jsem jí tam chtěl koupit něco do šesti korun, to se jí taky nezdálo. Prostě nechtěla, nechtěla,“ vzpomíná restauratér Pavel Töpfer na dny, kdy se snažil Jitku Sedláčkovou jen marně uchvátit. Nakonec se mu to však povedlo a dnes je nejen jejím průvodcem po světě gastronomie.

Herečka o něm říká, že je to pravý gentleman, a jediné, co jí na něm dřív vadilo, bylo, že kouřil a neumí s moderními technologiemi. Nedávno třeba zjistila, že vysílal živě z jejich ložnice. Marně pak tápala, co tou dobou zrovna dělali a snad měla i hrůzu v očích.

Věčný vypravěč vtipů

Jejich seznámení přitom provázel humor, který je jim celý vztah blízký. „Znám Pavla jako člověka, který kdykoliv jsem ho potkala, a to dělá jeho bratr taky, mě obtěžuje vykládáním židovských vtipů. To je pořád Kohn říká Roubíčkovi. Pořád dokola, kdo koho podvedl,“ prozradila.

Když ji potkal totiž potkával opakovaně, jednou se jí svěřil, že mu zvýšili důchod o 560 korun. „A najednou řekla, ty máš velký barák, nepotřebuješ uvařit, uklidit? Úplně se to obrátilo,“ prohlásil a zavzpomínal tím na období, kdy byla některým lidem jejich láska hned trnem v oku. Sedláčkovou měli za zlatokopku, která si našla úmyslně bohatého muže. Málokdo pochopil, že jsou zvyklí si ze sebe dělat legraci a to, co je spojuje, je něco úplně jiného.

Vypěstoval si závislost

Ačkoliv ale zřejmě pan Pavel zažil pár počátečních karambolů, než si zvyknul na to, jak sociální sítě fungují, dnes je jejich velkým milovníkem. „Pan Töpfer sleduje jen svůj Instagram, jestli má lajky a sledující. Jeho zajímají fanoušci a tahle naše doména,“ smála se nedávno Sedláčková v rozhovoru pro Lifee.cz.

Fenomén sociálních sítí se podle herečky stal pro jejího partnera doslova závislostí a rád sdílí fotografie toho, co jí během dne. „A vaří u nás doma jenom Pavel, já se do toho vůbec nepletu. On by mi to sice nekritizoval, ale proč bych to dělala? Navíc jíme často po restauracích,“ řekla ve stejném rozhovoru. Ostatně, není divu. Právě jejímu partnerovi vrátili v restituci slavnou restauraci U Kalicha. Tu po sametové revoluci navštívila řada známých osobností.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jitka Sedláčková se objeví také v pokračování seriálu ZOO

Taková semetrika, divili se fanoušci

Podobný lynč si přitom sympatická herečka „užila“ i ve chvíli, kdy nahrála na svůj Instagram video, kde si Pavel Töpfer dopřává tatarský biftek. On vyprávěl počátky svého podnikání, ona to komentovala svým typickým humorem, a v komentářích se hned objevilo: „No, semetrika hadr, vás bych chtěl mít doma!“ A ostatní komentáře se nesly v podobném duchu. „Jednu dámu by prý hanba fackovala. Tak vás chci uklidnit, máme se rádi, staráme se o blaho toho druhého a druhých a holt používáme brutálnější humor. Nebojte, pečuju o mýho kluka jako o vlastního, jinak by se mnou nebyl, není totiž - doplň si sám,“ vzkázala herečka zlým jazykům na svých sociálních sítích.

Hodně se toho od sebe navzájem učí - pan Pavel momentálně i to, jak zacházet s moderními technologiemi a místo pro živé vysílání si už jistě pečlivě vybírá. A když ne, poradí mu Jitka. Herečka je totiž na sociálních sítích mnohem aktivnější a se svými fanoušky ve spojení.

A mimochodem - možná už je zasnoubená. Nebo snad dokonce vdaná? Objevily se informace, že má na vizitkách používat partnerovo příjmení. Několikrát i neurčitě mluvila o tom, že možná svatba bude, možná už je vdaná, možná ne. Buď jak buď, není nikdo, kdo by jí nepřál to pravé štěstí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz