Hlavní obsah

Pohádkový princ Miroslav Šimůnek se poprvé oženil. Děti si dříve přál, ale jeho manželka už nechce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Miroslav s partnerkou na premiéře filmu Společně sami

Roky byl idolem mnoha dívek a žen, nakonec jeho srdce získala jediná. Herec Miroslav Šimůnek a Alice Tobiášová si řekli své ano. Své lásce přezdívá strážný anděl, protože při něm stála v časech nejtěžších.

Článek

O ruku požádal pohádkový král Miroslav Šimůnek svou partnerku o Štědrý den v roce 2021, na veřejnost se to dostalo o pár měsíců později. Už tehdy říkal herec, že plánování nechává na své partnerce Alici Tobiášové. Jenže se jim to trochu zdrželo, a tak na svatbu došlo až teď. Podle některých zdrojů však už před létem v zahraničí, aby měla dvojice dokonalé soukromí.

Byla pro něj záchranou

Ačkoliv se Šimůnek ve společnosti vždy objevuje s úsměvem na tváři, dlouho se potýkal se závislostí na lécích proti úzkosti. Velkou oporou pro něj v té době byla právě Alice Tobiášová, dnes už možná Šimůnková, která mu ze spárů závislosti pomohla.

„Když se ohlížím zpětně, musím přiznat, že do puntíku platí, že Alička mi skutečně zachránila život. Jinak bych už teď byl mrtvý. Byl jsem nešťastný, neměl jsem ze života radost. Žil jsem z hodiny na hodinu a ani jsem nevěděl, jestli se dožiju konce dne,“ řekl pro Extra.cz. O Alici tak dodnes mluví jako o svém strážném anděli.

Foto: Nextfoto / placená licence

Společně jim to opravdu sluší

Děti neplánují

Na společného potomka už si herec nepomýšlí.„Strašně ráda bych chtěla být ještě maminkou, ale bohužel si dokážu spočítat, kolik mi je let. Také jde o to, že nevím, zda bych to dokázala uchopit, ať už pracovně nebo fyzicky. Říkám si, že dobře a slušně vychovat jedno dítě je na tuhle těžkou dobu dost. Není to tak, že bych děti nechtěla, už díky své práci ráda pomáhám jiným dětem a tím si možná i kompenzuji to druhé a třetí dítě, které jsem vždy chtěla mít," citoval slova Alice web ahaonline.cz.

Přitom ještě v roce 2015 se Šimůnek sice kál za to, že je vybíravý, co se žen týče, ale doufá v pravou lásku i dvě děti. „Dětství jsem měl nádherné, a to díky rodičům. Dodnes s bratry rádi vzpomínáme. Doufám, že mé děti na tom budou podobně. Je důležité si s dětmi hrát a věnovat se jim a já pevně věřím, že to dokážu,“ říkal tehdy. Jak je vidno, názory na společnou budoucnost dali dohromady, a nic nebránilo nakonec tomu, aby vstoupili do svazku manželského. Tak snad našel herec konečně to pravé!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Miroslav Šimůnek

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz