Hlavní obsah
Lidé a společnost

Rozvod Andrlové a Vyskočila byl největším peklem, co český showbyznys zažil. Spojila je až vnučka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Životní láskou herečky Ivany Andrlové, která je novou posilou seriálu Ulice, byl o čtrnáct let starší herec Ivan Vyskočil. Ten už měl tou dobou dvě nevydařená manželství za sebou, ani to zamilovanou ženu neodradilo. Nakonec dostala bolestivou lekci.

Článek

Když se zamilovala pohádková princezna Ivana Andrlová do Ivana Vyskočila, bylo jí dvacet. Důvěřivá žena, která věřila v dobro, v lásku i manželství. Také spolu tvořili krásný pár a narodila se jim dcera Michaela. Bylo velkým překvapením, když po patnácti letech přišel rozvod, o který požádala sama herečka.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Ivan Vyskočil

Drsný konec manželství

Tehdy říkala, že jí manžel odmítá pouštět samotnou do společnosti, také se povídalo i psalo, že má její muž už poměr s exotickou Anife, v budoucnu Vyskočilovou. Médiím ale tehdy tvrdil, že to byla Andrlová, kdo mu byl jako první nevěrný. „S Andrlovou jsem byl 15 let. Ona se mnou ale jenom 13, protože už mezitím měla novou lásku. Co mně zbývalo než dělat, že to nevím, a čekat, než ji to přejde. Ale ono ji to nepřešlo,“ vzpomínal před lety v pořadu VIP Prostřeno na TV Prima.

Prý dokonce dva roky čekal na to, až svůj románek ukončí, což se nestalo. Jenže konec manželství nebyl vůbec tak klidný, jak by si bývali přáli. Dokonce měl Vyskočil násilím vtrhnout do bytu milence herečky a tam je načapat, což velmi rychle vyústilo v trestní oznámení. Boj se strhnul o dům, kde bydleli, Vyskočil si také u soudu měl stěžovat, že mu Andrlová znemožňuje styk s jeho dcerou. Říkalo se, že drsnější rozchod mezi dvěma lidmi, které se kdysi tolik milovali, český showbyznys nepamatoval. Mnozí totiž věřili, že tohle manželství vydrží věky.

Doživotní bolest

Právě velké a bolestivé boje možná způsobily, že už Ivana Andrlová žádnému muži neuvěřila natolik, aby si ho vzala. Pro časopis Vlasta tehdy uvedla, že někomu to trvá mnoho let, než se z takové věci oklepe. Ale i tady čas rány nakonec zahojil. A to ve chvíli, kdy se od dcery dočkali vnučky.

„Jsem opatrná, možná až moc. Nejsem zamilovaná, nejsem zadaná, jsem sama. A rozhodně to nebude tím, že bych měla tolik práce, že bych na nic jiného neměla čas. Ale za ta léta jsem si už naštěstí – nebo bohužel – zvykla,“ nechala se slyšet Andrlová, když se jí novináři ptali, jak je na tom s muži. Nedávno zazářila v seriálu Jedna rodina, teď se na ni diváci mohou těšit v nekonečném seriálu Ulice. A jen doufají, že si tam nezahraje podobnou potvoru, jako nedávno Lucie Vondráčková!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Ivana Andrlová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz