Hlavní obsah

S kým randí fešák Robert Urban: Lásku našel mimo branži u manažerky Alžběty

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Herec Robert Urban ze svého soukromí moc neprozradí. Ví se, že jeho dlouholetou partnerkou byla tanečnice Andrea Kheilová, se kterou se ale před rokem rozešel. Pak se čas od času ukázal s krásnou dámou, ale donedávna nikdo nevěděl, kdo to je.

Článek

Novou láskou sympatického herce Roberta Urbana je krásná modelka z Ostravy Alžběta. Té se nedávno snažil na Instagramu pomoci sehnat zámečníka a označil ji za svou drahou polovičku. Zdá se, že je herec zase šťastný a vybral si k tomu ženu, která nemá k dokonalosti daleko.

Finalistka Miss

S Alžbětou se Robert Urban na svém Instagramu vůbec netají a nutno říct, že jim to neskutečně sluší. Až donedávna o ní však nic neprozradil nic víc než jen společnou fotku. Krásná dáma podle všeho vyhrála MISS RENETA 2012 a momentálně působí na manažerské pozici v mezinárodní firmě. Fanynky Roberta Urbana tak mohou možná jen závidět. Zdá se, že má vedle sebe velmi úspěšnou ženu, které je těžké konkurovat.

Touží po dětech

Urban, kterého proslavily seriály jako Ordinace v růžové zahradě nebo ZOO, za sebou už nějaké vztahy má a nijak se netají tím, že by se rád usadil a založil rodinu. Prožil si náročné dětství, jeho rodiče se rozvedli a maminka odešla, když byl ještě malý. Vychovával ho bratr a tatínek, ale i ten zemřel velmi brzy. Snad i proto je pro něj rodinné zázemí tolik důležité.

Urban se společným snímkem s krásnou Alžbětou poprvé pochlubil letos v únoru. Jen v srpnu loňského roku přitom přiznal, že už netvoří pár s tanečnicí Andreou Kheilovou. Spekulovalo se, zda si jeho srdce nezíská nějaká známá herečka nebo kolegyně z branže. Ale zřejmě loví Robert v jiných vodách a velmi mu to svědčí.

Snad právě tohle bude ta pravá!

Zdroj: missreneta.cz, blesk.cz, Prima Ženy, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz