Hlavní obsah

Patricie Pagáčová nahradí ve Specialistech Zuzanu Kajnarovou. Do děje se přidá i Veronika Žilková

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Další řada Specialistů se bude muset obejít bez populární Zuzany Kajnarové. Herečka už jednou ze seriálu odešla, tehdy ji nahradila Eva Leimbergerová. Teď se mohou diváci nově těšit na Patricii Pagáčovou.

Článek

V nové sérii oblíbeného seriálu Specialisté čekají diváky velké změny. Na konci té minulé se museli smířit s tím, že odešel Marek Lambora a nahradil ho Vojtěch Vodochodský. S tím se diváci těžko smiřovali. A teď je čeká další změna. V další sérii se pak vymění Zuzana Kajnarová za Patricii Pagáčovou. Ta momentálně hraje ještě v Ulici, vrátit se má v nejbližší době také do Jedné rodiny. A ještě ji mohou diváci vídat v improvizační show Možné je všechno, kde se po letech potkala se svým seriálovým bráchou Jakubem Štáfkem.

Záložní plán majora Strouhala

Diváci jsou tak u Patricie zvyklí spíše na rodinné seriály a romantické dějové linky, tentokrát si však zahraje členku elitního týmu pražských kriminalistů. V další sérii se tak musí diváci rozloučit se Zuzanou Koutnou, která odchází kvůli rodině. Major Strouhal má však vždy v ruce záložní plán - a tentokrát padne volba na Emu Královou.

Spolu s Emou přijde do děje i Veronika Žilková, která si zahraje její maminku. S takovým rozložením rolí už mají dámy dávnou zkušenost z Ulice. Tehdy nahradila Žilková stálici Terezu Brodskou, která musela na operaci. Produkce to tehdy vymyslela tak, že se naoko tvářili, že Žilková je Bára Jordánová jen se obarvila na blond, a když se Brodská z operace vrátila, zase Žilkovou poslali domů. Byla to dost pravděpodobně jedna z nejdivnějších televizních náhrad za poslední desetiletí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Veronika Žilková si zahraje maminku Emy Králové

Další změny v seriálu

Změny ve Specialistech ale zase nejsou až zas tak překvapivé. Vystřídalo se tu už tolik herců, že by vystačili na samostatnou sérii. Zahrál si tam zmiňovaný Jakub Štáfek, David Prachař, Jakub Erftemeijer, Marek Adamczyk, Jan Zadražil a další.

Velký úspěch sklízel Marek Lambora, kterému role padla jako ulitá a už od dob seriálu Slunečná je velkým idolem mladé generace. Ten se však rozhodnul skončit po krátké době, dal přednost jiným projektům. Vedle Patricie zůstává Vojtěch Vodochodský. Uvidíme, zda právě mezi nimi vytvoří scenáristé nějaký ten románek. Milostná linka ve Specialistech už dlouho nebyla - a tady se to přímo nabízí!

Zdroj: TV Nova, Instagram, autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz