Hlavní obsah
Lidé a společnost

S kým žije herečka Eva Holubová z Jedné rodiny? V New Yorku je před lety oddal režisér Miloš Forman

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Herečka Eva Holubová byla odjakživa stará duše. Prožila si spoustu lásek, mnoho z nich však bylo nešťastných. Kdo se stal nakonec jejím vyvoleným? Ten, který je ve společnosti za paní Columbovou.

Článek

Vymodlená dvojčata měla, když jí byl 34 let. Ve školce si pak děti myslely, že je to jejich babička. ‚Mami, že nejsi naše babička!‘ A já odpověděla, že ne, že jsem ji přece měla v bříšku a ona odešla k jedné holčičce a povídá jí: ‚Tak vidíš, že je to naše máma.‘ Ta holčička se na mě přísně podívala a říká: ‚Ale moje maminka je mladá.‘ ‚Ale já jsem zato, holčičko, chytrá,‘ zareagovala jsem,“ vyprávěla Eva Holubová. Osudovým mužem se jí stal výtvarník Miroslav Zdeněk, se kterým se poznala krátce po revoluci.

Se svatbou otáleli

Přestože spolu měli dvě děti, vzali se až po téměř dvaceti letech v roce 2009. A to v americkém New Yorku, když se zastavili za Milošem Formanem a jeho ženou Martinou. „Děkuju Ti, Milošku a Martinko, možná bychom se bez vás nerozhoupali. Vystrojili jste nám náramnou veselku,“ napsala herečka na svůj Instagram, kde je velmi aktivní a má tam příznivce všech generací.

Mnozí přitom žili v přesvědčení, že už jsou dávno svoji, protože herečka Zdeňka vždy nazývala „svým mužem“. „Tímto prstenem se ti odevzdávám a slibuji ti lásku, věrnost a oddanost na věky věků,“ řekli si, jak Holubová v roce 2019 ku příležitosti jejich výročí prozradila na svém Instagramu. K oltáři ji vedl Miloš Forman místo táty.

Hrála Edith Piaf

„U Formanů to tehdy bylo moc hezký a silný. Vlastně nás svým způsobem oddával Miloš, neboť četl projev paní oddávající v češtině. A taky s námi prošel špalírem svatebčanů za zvuků písně Edith Piaf - Non, rien de rien. Miloš mě taky vedl k oltáři místo mýho táty. Hrálo nám Dvořákovo Largo a byli jsme oba úplně naměkko. Dneska spousta lidí spolu žije bez toho, aniž by byli oddáni. Myslím, že se šidí. Myslím, že svatba je úchvatný rituál. Důležitý pro ten pár i pro společnost,“prozradila detaily své svatby na sociálních sítích.

S režisérem Milošem Formanem pojilo herečku odjakživa pevné přátelství a jeho smrt v roce 2018 nesla velmi těžce.

Ta pravá láska

Zdá se však, že na je herečka zdárným příkladem, že na toho pravého muže se vyplatí počkat.

Holubová na svého muže vždy pěje chválu, pomáhá jí doma a dodnes si skvěle rozumí. „Můj muž říká, že jsme si zbyli. Potkali jsme se na dně, unavení ze sebedestrukce, která se navíc pořád nedostavovala. Ve stavu, kdy jsme ani jeden už neměli důvod před sebou samými nebo před sebou navzájem něco předstírat,“ řekla herečka v jednom z rozhovorů pro iDNES.cz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz