Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herečka Martina Randová z Ulice: Nikdy se nevdala ani neměla děti, v osudového muže stále doufá

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Vždy si přála najít tu pravou a pohádkovou lásku, která jí bude provázet celým životem. To se herečce Martině Randové ze seriálu Ulice zatím nepodařilo. Radost jí dělá fenka Mína i maminka, o kterou se s láskou stará. Proč nikdy neměla děti?

Článek

Životního partnera herečka Martina Randová nepotkala, a ačkoliv si přála vždy velkou rodinu, ani na děti nakonec nedošlo. „Asi beru automaticky, že ta úplná rodina – manžel, dítě, tedy nejlépe dvě, to se mě v tomhle životě už netýká. Ale věřím, že manželkou ještě budu, to stihnout můžu,“ nevzdává se naděje.

Na muže už má přísné oko

„Znám hodně zajímavých mužů, ale bohužel už mi je tolik, kolik mi je, a chlapi, kteří by se ke mně věkově hodili, chtějí mladší. A ti, kterým je kolem padesáti a výš, tak ti už chtějí ještě mladší. Takže ať chci, jak chci, tak v tomto věku se do těch jejich mantinelů nevejdu,“ postěžovala si. Obvykle si ze své bezdětné a svobodné situace dělá spíše legraci, není však pochyb, že uvnitř jí to opravdu trápí.

Fenka Mína totiž nedávno onemocněla, a Randová z toho byla natolik špatná, že si zavolala k sobě rodinu, aby jí byla na blízku. Ví, že ani čtyřnohý mazlíček nebo maminka tady nemohou být navždy, ale samota jí děsí natolik, že se z toho začala zpovídat na terapiích. „Maminky by měly žít věčně,“ říká herečka často.

Je její láskou Martin Zounar?

Často je Martina Randová v bulvárních plátcích spojována se svým kolegou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Martinem Zounarem. I ona sama se nechala slyšet, že s ním tráví více času jak jeho snoubenka! Kdo by si však myslel, že tam probíhá nějaká nevraživost a boj o muže, ten by se krutě mýlil.

„Moc dobře znám Martinovu partnerku Kačenku i jeho dvě dcery, jeho vlastní dceru Claudinku a nevlastní Sofinku. Jsou to báječné holky, máme se strašně rádi, takže k nim jezdím i na kafe, chodíme na procházky s pejsky. Hlavně si s Martinem pořád voláme, jsme v kontaktu pořád,“ svěřila se herečka před časem pro Expres.cz. Snad ji ten pravý ještě čeká!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Martina randová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz