Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Lásky Jakuba Prachaře: Topmodelka Dvořáková, nevěrná Hanychová a zrazená Issová

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (zaplacená licence)

Napadlo snad někoho, že by z Jakuba Prachaře nevyrostl herec? Předpoklady k tomu měl vždy, stejně tak geny. Není divu, že mu padaly k nohám ty nejkrásnější ženy českého showbyznysu. Které to byly?

Článek

Velkou láskou Jakuba Prachaře byla kdysi talentovaná herečka Martha Issová. Jejich vztah po třech letech skončil, když si Prachař našel Mirnu Silajdžič. Kdo další podlehl modrookému svůdníkovi?

Osudový rozchod

Nutno říct, že ačkoliv konec vztahu s Prachařem byl tehdy pro Marthu Issovou bolestivý a také osudový - jen díky tomu poznala svého budoucího manžela Davida Ondříčka, který byl tehdy po rozpadu vztahu s její sestřenicí Klárou Issovou. Dnes jsou s Jakubem skvělí přátelé a dodnes se mají moc rádi.

Ani s Mirnou ale herce štěstí nečekalo, ačkoliv se mu Balkán posléze stal osudovým u Sary Sandevy. Snad i kvůli původu Mirny to byla žena velmi temperamentní, doslova dračice. Jezdila s Jakubem na koncerty skupiny Nightwork, skvěle si prý také rozuměla s jeho maminkou Danou Batulkovou. Skoro to snad vypadalo, že si jí Jakub vezme. Jenže se Prachař tehdy zamiloval do své dlouholeté kamarádky Agáty Hanychové, a bylo našlápnuto k jednomu z nejznámějších rozvodů v českém showbyznysu.

Z lásky nenávist

S Agátou to byla láska jako trám, ačkoliv tehdy nikdo nečekal, že právě s Jakubem dojde k oltáři. „Oni spolu chodili tolikrát a tolikrát různým partnerům spolu zahýbali! Já jsem se tomu vždy smála,“ uvedla Veronika Žilková tehdy, ačkoliv ji možná nenapadlo, že z dětské lásky bude manželství.

Tajně se vzali v roce 2013 v Mariánských Lázních, potom svatbu ještě jednou zopakovali pro rodinu. Jenže ani dvojitá svatba jim štěstí nepřinesla. Brzy se začalo mluvit o nevěrách z Agátiny strany s fotografem Dereckem, potom se v bulváru psalo o poměru Jakuba Prachaře se slovenskou herečkou Dianou Mórovou. Ačkoliv se o románku kolegů z show Česko Slovensko má talent šuškalo, nikdy jej nepotvrdili. „Viděl jsem je, jak se k sobě měli během pauzy mezi natáčením nových upoutávek. Když si mysleli, že je nikdo nevidí a že jsou v zákulisí sami, tak se líbali,“ řekl tehdy anonymní zdroj.

Agáta přiznala nevěru

„Když s někým pracuji a někdo se mě začne ptát, jestli jsem s ním měla poměr, jsem z toho opravdu šťastná. Je pěkné, že ze mě něco vyzařuje,“ vysvětlila Mórová a dodala, že s Jakubem nikdy nic nebylo.

„Jakub Prachař byl workoholik, a do toho alkoholik, kterej řekl, že přijde v pondělí a přišel ve středu,“ nechala se slyšet Agáta nedávno ve svém podcastu Agáta a Ornella. „Byl žárlivej no, ono po tom, co já jsem mu udělala, já jsem nebyla úplně nejvěrnější manželka,“ sypala si popel na hlavu. Není divu, že došlo na rozvod, který byl tehdy dost divoký, zahrnoval nepříjemné majetkové vyrovnání a Agátinu maminku Veroniku Žilkovou to dokonce stálo rodinnou chalupu, aby mohla Agáta Jakuba vyplatit.

Tajná topmodelka

Po rozvodu s Agátou si našel Denisu Dvořákovou, ale nikdy se s ní ve společnosti moc neukazoval. Měli se dát dohromady v roce 2020, ale jak dlouho spolu byli, to vědí jen oni dva. S Prachařem zůstali přátelé, Denisa letos odletěla do Dominikánské republiky na show Survivor a možná tak trochu paradoxně se potkala v jednom týmu s Agátinou nejlepší kamarádkou, podnikatelkou Ornellou Koktovou.

Ta z ní tehdy byla skoro u vytržení a pořád opakovala, že je to fajn holka. Zda to bylo Agátě po chuti, si můžeme jen tipovat!

Milované múzy

Ve spojitosti s Jakubem Prachařem se kdysi často mluvilo také o herečce Kristýně Leichtové, se kterou měl být Agátě nevěrný. To tehdy Hanychová moc nekomentovala, ačkoliv nějakou tu poznámku přeci jen utrousila. „Nic k tomu říkat nebudu. Manžel je právě teď se mnou, vybíráme nové kliky do dveří. Možná pak teda pojede za Leichtovou, ale teď jsme spolu. Pro mě je hlavní, kde je pravda,“ řekla tehdy bulvárnímu deníku AhaOnline.cz.

Údajný vztah měl mít také s půvabnou Hanou Vagnerovou, se kterou se potkal na filmu Matky. Mnozí ale naopak tvrdili, že byli jen skvělými přáteli, což jim ostatně vydrželo dodnes. „Nabídku této role jsem přijal hlavně proto, že film točí Vojta Moravec a že se mnou bude hrát Hanka Vagnerová, a já tak konečně uvidím její prsa. Jo a taky proto, že se s ní budu líbat!“ řekl tehdy Jakub a spekulacím tím moc nepomohl.

Sara za odměnu

Velkou láskou Jakuba Prachaře se nakonec stala Sara Sandeva, se kterou se poznal na natáčení seriálu Dvojka na zabití. Na svatbu ani dalšího potomka zatím nedošlo, ale jejich fanoušci nepochybují, že je to mezi nimi opravdová láska.

Bude ona tou, která se stane v jeho životě osudovou ženou? Doufejme, že ano!

Zdroj: super.cz, blesk.cz, idnes.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz