Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo je životním partnerem Jiřiny Bohdalové? Slovenský milionář Focko, který ji chválí, kudy chodí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons

Devadesátiny oslavila před třemi lety, a má energie, že by ji mohla rozdávat. Herečka Jiřina Bohdalová je národním klenotem, a tak není divu, že fanoušky zajímají ty nejpikantnější detaily. Kdo je její partner? A s kým každý večer ulehá?

Článek

V poslední době se šuškalo, že je na tom herečka Jiřina Bohdalová zle a musí se šetřit. Když ale dorazila na filmový festival v Karlových Varech, všichni jenom valili oči! Rozjela to uprostřed kolonády s hercem Goranem Maiellem na plné pecky a bylo jasné, že energie ji rozhodně nechybí. Svým elánem, vtipem a nadhledem hravě strčila do kapsy kolegyně mladší o desítky let.

Chvíle, kdy měla Bohdalová v poslední době vážné zdravotní problémy a šlo jí o život, byly i pro její dceru Simonu Stašovou velmi náročné. Jak se ale zdá, pro tu stovku, kterou „Jiřinka“ slíbila přátelům, si jde bez sebemenších obtíží. To ostatně oceňuje i její partner Ľubomír Focko, který když může, vychválí ji až do nebes a život po boku legendární herečky si opravdu užívá. Jako partnerka je úplně super. Lidsky jsme si velmi sedli. Těžko se to popisuje. Je to příjemný, milý a vzdělaný člověk. Skvěle vaří a můžu se s ní bavit o všem,“ prozradil.

Jiřinku miluje z celého srdce

Stejně jako v knize Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová, kde se dojímal nad tím, jak báječnou partnerkou herečka je, jak je energická, krásná. Zdálo se, že život s ní ho opravdu baví. Ale kdo je ten, který se po boku Bohdalové objevuje ve společnosti jen zřídka?

Ľubomír Focko je slovenský podnikatel, který je na veřejnosti známý právě jako partner Jiřiny Bohdalové. Ve skutečnosti jde ale o úspěšného podnikatele, který je o 24 let mladší. Vztah dvojice přiznala veřejně až před pár lety, a to právě díky autobiografické knize.

Seznámili se na oslavě narozenin

Seznámili se před 30 lety na oslavě narozenin producenta Jiřího Pomeje. Focko jí ze začátku nechtěl ani oslovit, nevěřil, že by s ním chtěla trávit čas. Když se ale potkali v Dubaji na soustředění fotbalové Amfory, bylo rozhodnuto. Tehdy se Focko chopil příležitosti a Jiřinku oslovil.

„Bylo to opravdu seznámení, které stálo za to. Měl jsem tu čest ji učit jezdit na vodním skútru a hned při prvním pokusu spadla do vody. V té chvíli byste jen těžko hledali většího hlupáka, než jsem byl já. Nestandardní seznámení nás sblížilo,“ prozradil Focko.

Jestli ho něčím herečka rozčiluje, tak tím, jak mu zasahuje do výchovy dětí. Pořád by mu radila.

Zdroj: Vždy upřímná Jiřina Bohdalová, CNN Prima News

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz