Hlavní obsah

S kým žije Saša Rašilov: Po letech s Vandou Hybnerovou si vzal herečku Lídu Němečkovou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jejich lásce předcházelo kuriózní seznámení. Herečka Ludmila Němečková, dnes Rašilovová, se málem přerazila na prknech Národního divadla. A to charismatického herce Sašu Rašilova natolik zaujalo, že měl o své budoucí ženě jasno.

Článek

„Měli tam takový nástup, já jsem stál na forbíně s kytarou, oni přibíhali a tam byla fontánka, kterou se Lída rozhodla ladně přeskočit. Ale zakopla takovým způsobem. No, to se fakt nevidí. Kromě toho, že si přerazila holeň, letěla a zadunělo celé Národní divadlo,““ vzpomínal herec Saša Rašilov v show 7 pádů Honzy Dědka. Dnes spolu mají dvě holčičky - Marušku a Emilku. Ještě předtím, než našel lásku u krásné Lídy, byl Saša Rašilov také manželem obsazované herečky Vandy Hybnerové.

První manželství s Hybnerovou

S hvězdou seriálu Ulice má Saša Rašilov dvě dcery, Antonii a Josefínu. První z nich už stihla udělat z herce dědečka. „Saša stihl do padesátky být mladým tatínkem i dědečkem,“ prozradila jeho současná žena.

S Vandou se poznali na vysoké škole, vzali se v roce 1993. Vybudovali spolu rodinnou farmu na Vysočině a dlouho platili za stabilní pár českého showbyznysu. Podle všeho se měl Rašilov odstěhovat v roce 2013, o rok poději se rozváděli. Pro rozvod se rozhodli ve chvíli, kdy byla i jejich druhá dcera skoro dospělá. Hybnerová o svém prvním muži vždy mluvila hezky.

„Soužití s hercem by málokterá žena vydržela. Pořád se pracovně do někoho zamilováváte, předstíráte přátelství, lásku i nenávist. Zrovna dneska se můj muž na natáčení ženil s jednou mojí kolegyní, a než to přijde na obrazovku, bude mít jinou ženu, a já zatím doma peču buchty. A pak zase já hraju starou rajdu, která leze v hospodě na stůl a osahává mě Sašův kolega. Musíte si z toho dělat srandu, jinak to nejde,“ říkala Vanda v roce 2010 v rozhovoru pro iDNES.cz.

Zámožná podnikatelka

Pochopitelně se dušovali, že za rozvodem není nikdo třetí a rozcházejí se jako přátelé, brzy však vyšlo najevo, že se Rašilov zamiloval do zámožné podnikatelky Věry Miťkové a ze dne na den od rodiny odešel. Dokonce pro něj jejich pouto bylo tak silné, že si nechal její jméno zvěčnit na paži. Pro Vandu to byl takový šok, že odešla i z Divadla Palace, kde spolu hráli v jedné komedii. Přiznala, že jí to bylo nepříjemné.

Po roce se vztah Rašilova a Miťkové rozpadl, mluvilo se o tom, že dostal kopačky.

Foto: Nextfoto / placená licence

Saša Rašilov a Vanda Hybnerová v roce 2011

Kdo je Lída Rašilovová?

Současná manželka Saši Rašilova není jen krásná, ale také velmi talentovaná. V televizi ji nehledejte, pokud nedává v talk show rozhovor. Její doménou jsou divadla - najdete ji například v Divadle Palace (inscenace Český Betlém), je také členkou umělecké skupiny zahrnující fyzické, experimentální a taneční divadlo Spitfire Company.

Věnuje se také muzikálům, dabingu i rozhlasové tvorbě. Má ráda lyžování, bojová umění, a klidně i žonglování. Zdá se, že si vybral herec pořádného živla!

Bude jich ještě víc?

S o 14 let mladší herečkou Ludmilou Rašilovovou poznal herec dokonalé štěstí, a dokonce si ji v roce 2019 vzal. Nevylučuje, že se jejich rodina do budoucna ještě rozroste. Ke svým dcerám by si přál ještě další syny. „Mám čtyři holky. Teď ještě čtyři kluci, to je můj plán. Jsem akorát na té dělicí čáře,“ řekl.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Ludmila Rašilovová
Saša Rašilov

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz