Hlavní obsah

Seriál ZOO se na obrazovky vrátí zase v lednu 2025, už ale bez hlavní hvězdy Burešové

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Domluveno, podtrženo - diváci ve čtvrtek sice uvidí poslední díl seriálu ZOO a další úterý ho nahradí nový příběh s názvem Kamarádi, o oblíbené hrdiny však nepřijdou. Tvůrci potvrdili, o čem se dlouho povídalo. ZOO nekončí.

Článek

Dlouho se povídalo, že si Prima nenechá ujít tak skvělou příležitost, aby zrušila seriál, který se těší tak velké popularitě. A bylo to pravda. Na nedávné tiskové konferenci sice dramaturgyně Lenka Hornová zůstala ještě trochu tajemná, tajemství však už bylo prozrazeno na sociálních sítích.

Zůstanou i známé tváře

Oficiální instagramový účet seriálu ZOO prozradil více. „Povídalo se, že ZOO končí, a byla to pravda. Ale jen napůl! Seriál ZOO pokračuje a své oblíbené i nové tváře budete moct vídat na obrazovkách Primy už v lednu 2025,“ prozradili tvůrci a napověděli, že kdo se tam objeví, napoví přiložená fotografie.

Na té je například Michaela Petřeková, která hraje advokátku Markétu, Denisa Nesvačilová jako Dominika, Michaela Pecháčková jako Sid, Šimon Bilina jako Haďák, Jana Bernášková jako Julie, Ivan Vodochodský jako starosta nebo Marek Němec jako Charlie. Jisté je, že se tam Eva Burešová prozatím neobjeví.

Ta si teď chce dát s natáčením seriálů pauzu, diváci ji však mohou vídat v pořadu Možné je všechno, který běží na konkurenční televizi. Eva byla přitom hlavní hvězdou celého seriálu a na začátku na ní byl postavený příběh o chůvě v exekucích a bohatém soudci. Když si dala potom krátkou pauzu kvůli narození syna, už takový prostor v seriálu nedostala.

Foto: Nextfoto / placená licence

Eva Burešová si dává od seriálů pauzu

Bude ze seriálu mýdlová opera?

Některé anonymní zdroje blízkého natáčecímu týmu seriálu hovoří o tom, že by ze seriálu měla být mýdlová opera. To znamená, že by ho mohla Prima vysílat každý den jako běží například konkurenční Ulice. Dokonce už mají mít někteří v tomto smyslu podepsanou smlouvu.

Doposud totiž Prima takový dlouhodobý seriál nemá a soustředí se na krátkodobější formáty. Je možné, že úspěch ZOO přesvědčil dramaturgy, aby takovému nápadu dali šanci. Bližší informace k tomu však zatím Prima neprozradila. Vzhledem k tomu, že už je polovina října v lednu je ZOO zpátky, o žádnou velkou pauzu nepůjde.

S jistotou lze říct, že se mohou diváci těšit na nové prostory a ateliéry. Na instagramových účtech některých hvězd bylo totiž vidět, že byly některé prostory zbourány - například byt Charlieho, ve kterém žil s Dominikou a hospodyňkou Ilonkou.

Zdroj: autorský text, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz