Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zapomenutá láska Lucie Benešové a Filipa Blažka: Mají syna, ale dnes by spolu nešli ani na kafe

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Nikdy se nevzali, přestože se vášnivě milovali. Když se herečka Lucie Benešová a hvězda Jedné rodiny Filip Blažek po letech potkali v seriálu Slunečná, žádné velké emoce se nekonaly. A podle všeho ke hlubokým konverzacím zkrátka nemají důvod.

Článek

Společně přivedli na svět syna Luciána, jejich vztah byl ale natolik bouřlivý, že nakonec oba skončili v náručí jiných partnerů. Nikdy se nevzali, přestože se vášnivě milovali.

Láska vyprchala

Pojí je rodinné pouto, ale důvod scházet se nikdy nenašli. Jejich láska vyprchala před více než dvaceti lety, kdy se každý z nich rozhodl jít svou vlastní cestou. Měli sice malého syna, ale jejich životní postoje byly natolik rozdílné, že se nedalo jinak.

Žádné naschvály, co se syna týče, se u nich však neobjevily. Benešová s Blažkem se bez problémů domluvili na výchově a co bylo potřeba, to vyřešili. Jenže, když jejich společný potomek dospěl, najednou se i zbývající nitky zpřetrhaly a nebyl důvod nadále jejich vztah udržovat. „S Lucií nemám problém, nemáme mezi sebou žádný vztah. Lucián je dospělý, nevidím důvod, proč chodit na kafe,“ prozradil Filip Blažek Expresu. „Nejsme kamarádi, ale respektujeme se. Jen se spolu scházet nemusíme,“ potvrdila jeho slova Benešová.

Foto: se souhlasem TV Nova

Filip Blažek hraje v seriálu Jedna rodina

Zamilovali se jinde

Nakonec skončila Lucie Benešová v náručí herce a moderátora Tomáše Matonohy, se kterým má dceru Laru, syna Štěpána a společně ještě osvojili Sáru, která je jako první udělala babičkou a dědou. Před dvěma lety se jí narodila holčička Melánie.

Blažek našel své štěstí u kosmetičky a manikérky Johany, se kterou se také dočkal dalších potomků. Od syna Luciána se nedávno dočkal také vnučky. V březnu se narodila krásná Innes.

Zdroj: expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz