Hlavní obsah
Názory a úvahy

Agáto, proč ze sebe děláš chudinku? Hanychová si vydělá slušný balík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-3.0/David Sedlecký

Tak jak to tedy je, Agáto?

Dělá ze sebe chudinku, aby ji veřejnost litovala, nebo má opravdu hluboko do kapsy? S otci svých dcer to asi snadné nemá, přesto se nezdá, že by počítala každou korunu. Dá se to částečně spočítat.

Článek

Agáta Hanychová si podle všeho měsíčně přijde na zhruba milion korun. To je suma, o které si může většina rodin v Česku nechat jen zdát. Není žádným tajemstvím, že je modelka velmi činorodá na svých sociálních sítích, zejména pak na Instagramu. Zde by si mohla podle odhadů přijít na bezmála půl milionu korun. Přitom to nemusí být konečná částka.

Kolik opravdu vydělává?

Pak je tu společný byznys s Ornellou Koktovou, který nedávno zřejmě nevědomky propálil její manžel Josef Kokta. Na platformě HeroHero si podle něj něco kolem 4600 lidí předplácí jejich pravidelné rozhovory, každého to stojí 6 eur. Jelikož web si strhává 10 procent, tak jim zůstane v přepočtu něco kolem 600 tisíc korun za měsíc. A to je velmi slušný počin!

Dostává také výživné na své děti. Od Jaromíra Soukupa na malou Rozárku jsou to dle jejích slov čtyři tisíce, od Jakuba Prachaře na dceru Miu deset tisíc. Hynychová si postěžovala, že je to málo vzhledem k tomu, že oba jejích expartneři vlastní luxusní domy nejen v České republice. Prachař má „domeček“ v Dubaji, Soukup dva ve Španělsku apod. Jenomže podle webu AHA! to není vše, Soukup prý posílá dalších pět tisíc na účet Rozárky. Což ale ve finále není až tak podstatné.

Jak to, že nemá prostředky?

Důležitější je otázka, proč se ze sebe snaží bývalá vicemiss dělat takovou chudinku? Možná to „chytla“ od maminky Veroniky Žilkové, která si také stěžovala, že nemá peněz nazbyt. Přitom ale živí koně dcery Korduly a má docela slušné podnikání se synem Vincentem Navrátilem. Vždyť na Velikonoce Hanychová tvrdila, že na další soudy s Prachařem a Soukupem už nemá energii a chybí i peníze na právníky. Což je vzhledem k jejím příjmům výše dost podivné.

Navíc má také po svém boku Miroslava Dopitu, otce svého syna Kryšpína, se kterým se před pár měsíci vzali. Logicky je možné předpokládat, že i on má alespoň nějaké příjmy. Jestli tedy ona Agáta nehraje na city. Možná si uvědomuje, že i když se Soukupem alespoň nějaké dohody dosáhla, tak soudním tahanicím stále ještě není konec. Navíc Prachař se pořád nevyjádřil a není jasné, jestli vůbec bude mít potřebu se s bývalou manželkou na čemkoli domlouvat.

U soudu by se pak Hanychové mohlo hodit, že za prvé nabízí kompletní rodinu (svatba s Dopitou jí v tomto dost pomohla), za druhé přeci jasně ukázala, že má vůli se dohodnout a za třetí by mohla tvrdit, že je chudák ženská, která počítá každou kačku. Nicméně zveřejněním jejich reálných příjmů by minimálně třetí bod dostal pořádnou trhlinu. Nakonec by jí u soudu její velikonoční gesto nemuselo pomoci, ale naopak podstatně ublížit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz