Hlavní obsah

Chudák Burešová ze seriálu Zoo. Hádky s expartnerem, Forejt snad vydrží

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Jsou krásný pár, ovšem je otázka, jak dlouho jim to ještě vydrží

Na konci loňského roku procházela Eva Burešová krizí, přiznala i syndrom vyhoření. Možná i proto se jí netýká pokračování seriálu Zoo s názvem Kamarádi. Snad alespoň vztah s Přemkem Forejtem vydrží.

Článek

Není to tak dávno, co se Eva Burešová dostala do vážného sporu se svým bývalým partnerem, hudebníkem Michaelem Krásným, se kterým má syna Nathaniela. „Já jsem vlastně byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ řekl herečka ze seriálu Zoo v pořadu eXtra host.

Řeknu, kdo ve skutečnosti jsi

Reakce Krásného však na sebe nenechala dlouho čekat. „Jsem nucen ohradit se vůči těm lžím a výmyslům, které existují o mé osobě. Já nejsem žádný alkoholik a nejsem žádné nezodpovědné hovado a rozhodně jsem neopustil svoji bývalou těhotnou partnerku, abych upřednostnil svoji kariéru.“

Útoky z obou stran ještě chvíli pokračovaly s tím, že se hudebník nechal slyšet, že už si nepřeje, aby o něm jeho bývalá přítelkyně cokoli vypouštěla do médií. „Evo, jestli v tomhle míníš takhle pokračovat, tak já mám ta telefonní čísla taky. Věz, že já jim zavolám a ty rozhovory budu dělat já. Dopodrobna si užiju, že tam popíšu ty nejbizarnější detaily toho, jak se chováš a ve skutečnosti jsi. To je úplně bez debat.“

Ze Struhařova do Olomouce

Jenomže se zdá, že tyto „debaty“, které se zdánlivě odehrávaly jen mezi dvěma hlavními aktéry, se dotkly i dalších lidí. Zejména partnera Burešové, šéfkuchaře Přemka Forejta. Stále častěji se totiž v zákulisí českého showbyznysu proslýchá, že je to mezi nimi dost nahnuté. Samozřejmě to mohou být jen drby lidí, kteří jim chtějí ublížit.

Na druhou stranu Forejt má svoji luxusní restauraci v Olomouci, tráví tam hodně času. A do jejich hnízdečka lásky ve Struhařově u Benešová je to z Hané dost daleko. Takže by se asi vlastně nikdo příliš nedivil, kdyby to mezi partnery nebylo ideální. I když tvoří velice krásnou dvojici.

Jaká je vlastně pravda?

Navíc Burešová šla dát před pár měsíci na Primě výpověď, protože na ni všechno padalo. Tvrdila, že si pořídí krámek s kartami a kameny a bude mít klid. Jenže během chvíle si vše rozmyslela a své rozhodnutí vzala zpět. To by mohlo svědčit o tom, že když přijdou stresové a vypjaté momenty, začíná krásná brunetka dost zmatkovat.

V tomto ohledu jí asi spory s Krásným na pohodě nepřidaly, takže kdo ví, co si s Forejtem řekli a udělali. Protože se dá předpokládat, že šéfkuchař jako její současný partner chtěl znát vysvětlení, co se vlastně děje. O krizi v jejich vztahu už se přitom v minulosti hovořilo. Ať je pravda jakákoli, nemuseli by to jako pár ustát. Chudák herečka. Místo toho, aby třeba plánovala vysněnou svatbu, musí pořád řešit nějaké bolístky. Snad bude brzy dobře.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz