Hlavní obsah
Umění a zábava

Eva Burešová by se už měla sebrat a zmizet. Působí jako nevyrovnané děcko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/CC BY-SA 4.0/Jindřich Nosek

Burešová je zřejmě na rozcestí

Jednou chce být seriálová hvězda, pak chce dělat hudební kariéru, zároveň chce být dobrá matka a partnerka, jindy si chce otevřít čarodějnický krámek. Nějak moc veletočů na jednu Evu Burešovou.

Článek

Eva Burešová oznámila, že končí v seriálu ZOO. Prý si nechává dveře otevřené, s každým má dobré vztahy a další ty sluníčkové řeči, které se v takových momentech vedou. Chtělo by se říct - Evo díky, ale fakt už jdi! Ač za to na jednu stranu nemůže, této brunetky bylo v poslední době nějak moc. Člověk se pomalu bál jít na záchod, aby na něj Burešová nekoukala.

ZOO, Ulice a další

Co je ale na ní vlastně tak výjimečného (bavíme se o herecké branži)? Modrý kód, Slunečná, ZOO. Tři seriály, které mají do kloudné myšlenky hodně daleko. Což neznamená, že kdo na ně kouká, je tupec, tak to vůbec není. Zkrátka jde jen o to, že to nejsou díla, na která by měli být jejich tvůrci hrdí. Generátor na peníze, nic víc.

Diváci vypnou mozek a zakoukají se do něčeho, co pak mohou dva týdny vynechat a o nic nepřijdou. Takže naprosto v pořádku, podobné typy pořadů jsou potřeba. Mimochodem, na Ulici v tomto ohledu Slunečná ani ZOO ani zdaleka nemají. Burešová seriály proplouvala a kdo ví proč si ji diváci do jisté míry zamilovali. Lépe řečeno získala skupinu příznivců. A to se počítá.

Bylo toho na ni moc

To ale pořád není důvod, aby kolem ní byl takový humbuk. A už vůbec ne, aby se mohla chovat jako primadona. Vzpomeňme si na konec loňského roku, kdy šla za vedením televize Prima, aby s ní rozvázali pracovní poměr. Chtěla si otevřít čarodějnický krámek a na všechno se vykašlat. Jako rozmazlené dítě se nechala uprosit, aby nekončila.

Pak přišly zdravotní problémy, kvůli kterým vynechala koncert v O2 areně. A sám její partner Přemek Forejt přiznal, že si toho na sebe jeho drahá polovička naložila moc. Naštěstí se oklepala a zdálo se, že je všechno v pohodě. Jenže uteklo pár měsíců a je to tady znovu. Burešová oznamuje odchod ze ZOO, tentokrát prý definitivně. Což asi není nic divného, protože ZOO na podzim končí a další série už nebude.

Proč se nesebere a neodjede?

Burešová tvrdí, že se chce věnovat vlastní hudební kariéře. Budiž jí to přáno. Nakonec to je obor, ve kterém vynikala už jako malá dívenka. Vždyť oba její rodiče byli hudebníci, takže bylo po kom dědit. Je ale otázka, jestli jí to bude stačit. Najednou nebude v záři reflektorů, nikdo jí nebude pomalu na kolenou prosit, aby ještě chvíli zůstala, ještě jeden díl, dva, osm.

Možná by opravdu nebylo od věci, aby se prostě sebrala a na nějakou dobu se úplně ztratila. Třeba to krámku s kartami a kameny, jak plánovala. To by ale také mohlo znamenat její definitivní konec v showbyznyse. A jestli není hloupá (jako že není), tak si to moc dobře uvědomuje. Je tedy možné, že se brzy dočkáme dalšího oznámení - třeba něco ve stylu, že se Eva Burešová vrací? Ohraná písnička…

Zdroj: autorský komentář

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz