Hlavní obsah
Lidé a společnost

Krásná Perkausová může mít problém s manželem. Ohrozí to návrat na Primu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/CC BY-SA 4.0 DEED

Vrátí se vůbec ještě do televize?

Její hvězda září jasně, to však neznamená, že tomu tak bude navždy. Eva Perkausová porodila dva syny, vypadá úžasně a návratu na Prima tak nic nebrání. Nebo je to všechno trochu jinak?

Článek

Má druhého zdravého chlapečka, Arian se narodil na konci ledna, měří 51 centimetrů a váží 3 a půl kila. Evě Perkausové (29) gratulovali fanoušky i celá řada známých tváří. Ona se pak jen pár dní poté pochlubila fotkami, na kterých vypadá naprosto skvěle. Pro krásnou blondýnku je na první pohled všechno zalité sluncem a zdá se, že by se mohla brzy vrátit na Primu, kde za ni zaskakuje Terezie Tománková.

Podruhé nechtějí stejný trapas

Jenomže to možná nebude tak horké. Za prvé se proslýchá, že vedení televize Prima si chce dá načas, resp. dát Perkausové čas k tomu, aby si rozmyslela, co vlastně dál chce. Všichni mají ještě v živé paměti situaci, kdy se moderátorka po prvním porodu po pár týdnech vrátila k moderování zpráv a místo tak musela uvolnit Gabriela Lašková, kterou si však diváci v mezičase velmi oblíbili.

Potud asi v pořádku, bylo to plánované. Ovšem za pár měsíců Perkausová oznámila, že je znovu těhotná, tudíž půjde na mateřskou. Koloběh s hledáním náhrady se roztočil znovu a vedení televize bylo, kulantně řečeno, za ne úplně schopné manažery. Je logické, že stejný trapas už nebude chtít nikdo opakovat.

Představa o třech dětech

A pak je tu ještě jedna záležitost. Některá média totiž přišla s informací, že by si návrat Perkausové nemusel přát její manžel, sympatický podnikatel Ivan Hecko (40). Ten totiž pochází z velké rodiny a mohl by chtít také hodně dětí. Což nakonec v minulosti nevyloučila ani sama Perkausová. „Byla bych ráda, kdyby se mi ta má představa o třech dětech jednou podařila splnit,“ řekla před časem.

V tomto kontextu by se tak dalo předpokládat, že minimálně ještě jednou na mateřskou půjde. Navíc se také objevily zprávy, že by byl Hecko nejraději, kdyby jeho drahá polovička zůstala doma úplně a starala se o rodinu. Těžko si však představit situaci, že by z Perkausové byla profesionální matka a manželka. Tím spíš, když má tak perfektně rozjetou kariéru.

Milenci jí vyšlapali cestičku

Faktem ale je, že Perkausová si vždycky nějak poradila a většinou bylo po jejím. Platí to i o době, kdy chodila se zámožnými podnikateli, jako byl například Pavel Pásek či Antonín Charouz, kteří jí vyšlapávali cestičku českým showbyznysem. Právě bývalý automobilový závodník byl totiž tím, kdo ji pro showbyznys „vytvořil“, když jí sehnal teplé místečko v televizi Barrandov.

Uvidíme, jestli i tentokrát uplatní svůj šarm a Hecko nakonec udělá všechno, co jí na očích uvidí. A když ne, tak proč se mu vlastně nepřizpůsobit? Má všechno, po čem kdy toužila a možná ještě o něco víc.

Zdroje: blesk.cz, ahaonline.cz, nasehvezdy.cz, Showtime

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz