Hlavní obsah

Lucie Borhyová se bude vdávat v zahraničí. Doma už má tři zásnubní prsteny

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

Moderátorka televize Nova ani na tři pokusy nedošla k oltáři

Kam Lucie Borhyová přijde, tam to rozzáří. Maminka dvou úžasných dětí je stále půvabná a po boku Michala Smečky vypadá velmi spokojeně. Chybí tomu už jen třešnička na dortu v podobě svatby.

Článek

Lucie Borhyová patří ke stálicím televize Nova, ovšem v poslední době to stále víc vypadá, že její čas coby moderátorky zpráv se krátí. „Člověk neví, co bude zítra,“ naznačila nedávno, že i ona sama zřejmě se svým koncem tak trochu počítá. „Naštěstí mám spoustu věcí v hlavě, které bych chtěla do budoucna dělat. Mám takové sny a plány, takže až ta správná doba nastane, tak se jim budu věnovat,“ usmívala se krásná blondýnka.

Obřady má v plánu dva

Je docela dobře možné, že jedním ze zmíněných plánů je i veselka. Dávalo by to logiku. S Michalem Smečkou tvoří stabilní pár, skandály je neprovázejí. Zdá se, že se opravdu milují. Navíc Borhyová už má svůj velký den evidentně dobře promyšlený a asi není nikdo, kdo by jí to nepřál.

Dá se předpokládat, že by asi „netroubila“ do světa, pokud by se s partnerem dohodli, že do toho tedy jdou. Vždyť se Smečkou prakticky nechodí na akce, kde jsou média. Argumentuje tím, že ona přeci se svým právníkem také nechodí k soudu. „Rozhodli jsme se náš vztah nechat jen pro sebe,“ vysvětlovala. Proto by dávalo smysl, kdyby i svatbu utajili. Minimálně její část.

„Vždycky se mi líbila představa svatby v zahraničí. Taková ta romantická. Jít na pláži bosa, mít rozevláté šaty, vítr ve vlasech. Na druhou stranu bych tam nemohla pozvat úplně všechny nejbližší. Přece jen máme v rodině i starší lidi, a to by už třeba nemohli letět letadlem. Takže by ty svatby musely být asi dvě! Jedna tady, a jedna jen pro nás s partnerem,“ uvažovala moderátorka.

Troje zásnuby, žádná svatba

Přitom není nic tajného, že Borhyová po svatbě touží. Když pomineme její krátký románek s Jaromírem Jágrem, vždy měla dlouhé a pevné vztahy. Vlastně všechny tři, které se dají označit za nejvážnější, skončily zásnubami. V šuplíku tak dnes má hned tři zásnubní prsteny. Jenomže to ani jednou nevyšlo až do kýženého konce. S golfistou a podnikatelem Alanem Babickým se rozešla po devíti letech.

Po krátké epizodce s Jágrem přišel řecký hoteliér Niko Papadakis. Byla to láska jako trám a zdálo se, že svatbě už nic nezabrání. Tím spíš, že Borhyová oznámila těhotenství. Ovšem Papadakis se s ní rozešel ještě dřív, než se jejich syn Lucas narodil.

Poté následoval vášnivý vztah s kolegou Michal Hrdličkou. Borhyová opět otěhotněla a porodila mu dceru Lindu. Hrdlička ale v té době rozhodně nebyl prototypem partnera, který by se chtěl věnovat rodině. Spíš ho to táhlo „do světa“, chtěl si užívat. Borhyové nakonec došla trpělivost a sbalila mu kufry.

Hrdlička je dnes spokojený po boku tenistky Kristýny Plíškové. Také Borhyová ale našla štěstí, s Michalem Smečkou jim to skvěle klape. Chybí už jen to, aby ji požádal o ruku. Na druhou stranu, kdo ví, třeba už to proběhlo. Asi se nedá očekávat, že by o tom pár veřejně referoval do médií.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz