Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nevěru manžela jsem ustála. On nás ale chtěl obě dohromady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Někdy je lepší se vším skončit dřív

Jejich manželství prošlo celou řadou krizí, pro mnohé známé překvapivě je ale dokázali zvládnout. Vztah nakonec rozbila až banalita, alespoň tak to pojmenoval jeden z nich.

Článek

Měli velkou a v mnoha ohledech divokou veselku. Patřilo to k nim, byli zkrátka stále nespoutaní, i když oběma „táhlo“ na třicet. Rádi se bavili do časných ranních hodin v barech, jezdili za dobrodružstvím, milovali adrenalin. „Byli jsme takové velké děti, žádné závazky,“ vzpomíná Karolína.

Dcera všechno změnila

Všechno se změnilo příchodem dcery. Karolína otěhotněla jen pár měsíců po svatbě a životy se jim obrátily vzhůru nohama. Do té doby jsme netušili, co je opravdová zodpovědnost. Práce, zábava, zase zábava. A tak stále dokola. Tomu byl teď ale konec, rychle jsme na to přišli.“

Zase ale víceméně vše zvládli, nešlo jim vytknout nic zásadního. Občas se sice chytli, sem tam Martin odjel „vypustit páru“, jak tomu s oblibou říkal. Zdálo se však, že se vzájemně respektují, vycházejí si vstříc a malá Leontýnka v nich našla skvělé rodiče. Zase to však bla pravda jen částečně.

Byla jsem ochotná zapomenout

Martin se totiž bavil až do té míry, že si našel novou „kamarádku“. Jeho manželka se o tom přesvědčila velmi brzy, protože její choť podle všeho neměl do té doby s nevěrou zkušenosti, takže se v tomto ohledu choval dost naivně. A když na něj Karolína při prvním podezření udeřila, přiznal se.

Tím ale vlastně všechno začalo. „Byla jsem ochotna mu odpustit. Do určité míry jsem chápala, čím si prochází. A i když to od něj bylo hnusné, přešla bych to po pár týdnech trucování a nastavení jasných pravidel. Jenomže on mi začal vyprávět, jak je ta druhá skvělá a jak bychom si spolu pokecaly apod., což už jsem si ale říkala, že fakt přehání,“ vrací se do minulosti pohledná blondýnka.

Chtěl nás obě

Karolína přiznává, že si nejprve myslela, že si Martin dělá legraci. „Myslela to ale opravdu vážně. Dokonce mi navrhl, že bychom mohli začít žít ve střech, kdybychom si jako sedly. A dodal, že se jí prostě nehodlá vzdát. Se mnou prý chtěl být kvůli dceři a s ní, protože je skvělá v posteli. K tomu ještě dodal, že každá máme něco a dohromady jsme skvělé.“

Na jeho manželku to bylo příliš, nikdo se nemůže divit, že vybouchla. Poslala ho ke všem čertům. „Divil se, omlouval se, ale už měl smůlu. Tohle bylo přes čáru, tím spíš, že jsem mu primárně přišla na nevěru. Ještě jsme to pak spolu zkusili, ta půl roku jsme ale podala žádost o ruku. A víte co? Dnes žije s ní a s její nejlepší kamarádkou.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz