Hlavní obsah
Lidé a společnost

Pagáčová by si měla dát pozor. S novým milencem to může skončit špatně

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Novou lásku už herečka neskrývá

Hvězda seriálů Ulice či Jedna rodina září spokojeností a vypadá úchvatně. Patricie Pagáčová představila nového partnera a zdá se, že právě sympatický Alex stojí za její proměnou. Má to ale háček.

Článek

Krásná blondýnka v květnu letošního roku oznámila, že se s manželem Tiborem Pagáčem, rozcházejí. Indicie už tomu přitom nasvědčovaly delší dobu, pár měsíců předtím totiž například herečka na Instagramu sdílela fotku, na které byly vidět slzy, na další přiznala, že jsou s otcem její dcery Bibiany po hádce apod. Co ale mnohé lidi překvapilo je skutečnost, že krásná blondýnka už představila za manžela náhradu.

„Já jsem Alex,“ prohodil směrem k novinářům sympatický, vysoký chlapík s vyholenou hlavou, kterého herečka přivedla na společenskou akci v Brně. Pagáčová se po jeho boku rozzářila, moc jim to spolu sluší. Podle informací z médií jí už vousáč pomáhá s dcerou, řídí její auto, chodí k ní do domu. Zdá se tedy, že je to mezi nimi velmi vážné.

Jdou na to moc rychle?

Pro někoho je to ale dost zvláštní. Pár měsíců po rozchodu s manželem vztah, který je podle všeho velmi daleko? Nejde tedy jen o první oťukávání se seznamování. Nikdo samozřejmě Pagáčovou nepodezírá z toho, že by byla dramaturgovi nevěrná v době, kdy spolu ještě žili. Nakonec, ona sama řekla, že svého muže nikdy nepodvedla. Není důvod jí nevěřit.

S Alexem na to tedy asi šli hodně rychle. Což není neobvyklé, když si dva lidé „sednou“ a cítí na první dobrou, že jsou si souzeni. Má to ale i stinné stránky. Až mnohem později mohou vyplavat na povrch skutečnosti, které mohou jednomu nebo druhému vadit. Na to by si měla dát Pagáčová pozor, mohlo by to mezi nimi kvůli tomu skončit špatně. Což je míněno jen jako dobrá ráda, ne jako rýpání nebo poučování. Už proto, že Alexe seznámila s dcerou a holčičce by musela vysvětlovat, proč ten sympatický pán odešel a už se nevrátí.

Se svým bývalým nemá problém

Na druhou stranu se zdá, že i kdyby k tomu došlo, herečka se svými ex vychází dobře. Nedávno například spolu s Pagáčem vedli dcerku společně do školky. Zkrátka proto, že by u toho podle jejich názoru měli být oba rodiče. A herečka uvedla, že s bývalým partnerem mezi sebou nemají problémy. Což je skvělé, když už se dva lidé rozjedou, tak by to mělo proběhnout kultivovaně, a tak, aby se to pokud možno nedotklo dítěte. A to se v tomto případě podle všeho děje.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Vztah s Tiborem Pagáčem už je minulostí

Bude jako Tereza v Ulici?

Asi to ale není jen Alex, který stojí za pozitivní energií, který z Pagáčové v poslední době doslova sálá. Blondýnka se totiž od nové sezóny vrátila do seriálu Ulice. Tedy do projektu, kde spolu s Jakubem Štáfkem coby teenageři odstartovali hereckou kariéru. Nutno říct, že herečka vypadá skoro stejně jako kdysi. Jediný rozdíl je ten, že tenkrát v seriálu nosila příjmení Jordánová, teď je Kučerová díky sňatku s Davidem Kučerou. Toho hraje Matouš Ruml.

Paradoxně i před kamerou momentálně řeší vztahové problémy. Její seriálový manžel chce zůstat v rakouském Linci, kde rozjel kariéru, zatímco Tereza si našla práci v Praze. Je tedy otázka, jak se bude jejích vztah vyvíjet. Paralela mezi tímto fiktivní vztahem a její romancí s Alexem, se tak možná bude prohlubovat. Ale to se teprve ukáže.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz