Hlavní obsah

Pagáčová je všude. Mám strach jít do lednice, možná vyleze i ze záchodu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Patricie Pagáčová a její Alex na akci v Brně

Člověk aby se bál vystrčit nos, aby tam nebyla ONA! Kariéra Patricie Pagáčov nabírá na obrátkách, zejména jedna televizní stanice se zřejmě rozhodla, že ji obsadí, kde to jen jde. Příště na vrátnici?

Článek

Je fajn, když se herečce daří. Patricie Pagáčová je po oznámení rozvodu s Tiborem Pagáčem na roztrhání. Což samozřejmě nemá souvislost. Protože kdo by si mohl myslet, že to, že plní přední stránky médií, má nějaký vliv na obsazování v televizi, že jo? Zkrátka fakt, že je hodně vidět a zároveň frčí v Ulici, Jedné rodině a nově i Specialistech, kde nahradila Zuzanu Kajnarovou, je jen náhoda.

Je to moje práce, víte

To ale nic nemění na tom, že se televize Nova vydala na hodně kostrbatou stezku odvahy. Může to vyjít. Kometa jménem Pagáčová může být tak skvělá a zářit tak báječně, že si z toho diváci prostě sednou na zadek a budou chtít, aby si sedla i na vrátnici na Kříženeckém náměstí. Jednoho dnes se u dveří sídla televize Nova objeví trojice mudrců zmatena tím, že nenašli chlév a Ježíška.

Nebo to tak horké nebude, Pagáčová se za chvíli okouká a lidé budou naštvaní, že na ně kouká až příliš často. Ono zapnout si Ulici, Jednu rodinu a Specialisty a všude mít stejný obličej, to je prostě velká divočina. Já osobně se tak trochu bojím jít do lednice, aby tam na mě nevyskočila. A když vykonávám potřebu, toaletu raději kontroluji. Nepříjemné šimrání stačí v žaludku při pomyšlení, že by tam ONA mohla být, jiných částí těla ho s díky ušetřím.

Když Pagáčová zveřejnila na Instagramu příspěvek, ve kterém oznamovala nástup do Specialistů, někteří lidé už remcali. Ano, Patricie měla poměrně logickou odpověď na poznámky o tom, že je jí všude plno. „To je jakoby moje práce no. Hrát a být vidět.“ Jakoby jo, no, Patricie má recht, je to její job. Tedy hrát, jestli být vidět na jednom kanále ve třech „rolích“, to je otázka.

Do Vánoce a pak sbohem

Pojďme si ale říct jednu věc. Kdo Pagáčovou ještě nedávno zatracoval s tím, že její herectví jde do kopru, musí si teď nevěřícně protírat očka a pro jistotu chodit kanály. Samozřejmě s vědomím, že tam na ni někde narazí. Což fakt nechcete zvlášť ve chvíli, kdy bude mít po boku svého fešného, holohlavého a hlavně svalnatého partnera Alexe. Jeho „já jsem Alex“ na brněnské akci, kde se představoval novinářům, možná někomu zní v uších ještě dnes.

Nic, to jsme trochu odbočili od ledničky, toalety a Patricie. Každopádně tomuto nováckému experimentu či jak to budeme nazývat, dávám já osobně čas do Vánoc. Pak se zhroutí jako domeček z karet a Pagáčová se bude odněkud (odevšad?) pakovat. A nedivil bych se, kdyby se pak dlouho nikde neukázala, protože na ni prostě nebude nikdo zvědavý. A já si konečně v klidu dojdu do ledničky a na toaletě vykonám vše v klidu tak, jak se sluší a patří.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz